Kin 101* Vörös Planetáris Sárkány* 12.15

936216_450125408411935_689829632_nA mai nappal beérik a Sárga Ember témája, így mindaz, amiért eddig dolgoztunk ma fizikai formát ölt. Emlékezzünk a hullám első napján kitűzött célunkra és kapcsolódjunk újra össze a kiindító gondolattal. A Sárkány ma arra kér, hogy nyíljunk meg bizalommal és engedjük beáramlani mindazt a bőséget amiért eddig dolgoztunk.

A mai nap felhívja figyelmünket a megosztottságunkra, arra, hogy elérkezett az ideje, hogy megtanuljunk el- és befogadni. A Sárkány az Ősanya, szimbóluma, aki, táplálja és gondozza gyermekeit. Minden odaadása ellenére néha neki is fel kell töltekeznie, hiszen önmaga fényéből, szeretetéből táplálja gyermekeit. A mai napon ezért helyezzük önmagunk igényeit az első helyre, hiszen ahhoz, hogy gondoskodni, segíteni tudjunk másokon, először nekünk Önmagunkat kell feltölteni fénnyel és energiával. Kérdezzük meg magunktól, mit is szeretnénk ma csinálni és cselekedjünk e szerint. Adjunk hangot vágyainknak, hogy meghallhassa környezetünk, így helyre állhat az adok-kapok egyensúlya. A Sárkány másik tanítása a bizalom elsajátítása. A következő időszak igen szélsőséges energiákat tartogat számunkra. Ideje mindazt, amit idén elsajátítottunk a gyakorlatba is átültetnünk! Ha eddig még nem tettük, kezdjük el felfedezni belső stabil középpontunkat, ahová időről-időre visszatérhetünk erőt gyűjteni. Tudatosítsuk, hogy bármit is történik, az mindig csakis a javunkat szolgálja, még ha ezt most nem is így éljük meg. Bízzunk magunkban és az Univerzum rendező elvében!

Építsük be mindennapjainkba egy reggeli napüdvözlő gyakorlatsort (joga, csikung, Wilberi gyakorlatsor) és ha tehetjük esténként 1 órás meditációt (vagy bármilyen rövidségű relaxációt), hogy így lehorgonyozhassunk a Vihar középpontjában, így könnyebben átvészelhetjük átalakulásunkat.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy tápláljak,
Előállítva a létet.
Lepecsételem a születés bevitelét,
A megnyilvánulás planetáris tónusával.
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában. A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció:
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.