Kin 82* Fehér Önálló Szél* 11.26

10383576_738954706160857_4176189508288195940_nA mai napon megalapozhatjuk célkitűzésünk azáltal, hogy pontokba szedjük a teendőinket, a rendelkezésre álló képességeinket, eszközeinket. A Szél a kommunikáción keresztül siet most segítségünkre; fogalmazzuk meg (akár adjunk is neki hangot), hogy mit szeretnénk elérni és ehhez mire van szükségünk, valamint azt is, hogy mit vagyunk hajlandóak cserébe hátrahagyni.

A Vihar hullámvarázsban jelentős előrelépéseket tehetünk, hiszen az elengedéseinkkel teret biztosítunk ahhoz, hogy a Mindenség „kipótolja hiányosságainkat”. Tudatosan figyeljük meg ma azt, hogy mit közvetítünk kifelé! Mint azt már tudjuk, szavainknak teremtő ereje van (még a „belső monológjainknak is!), így amit közvetítünk kifelé, azt környezetünk többszörösen tükrözi vissza! Ügyeljünk rá, hogy ma (különösen) szavainkat, mondatainkat csakis a tiszta szándék vezérelje. Figyeljünk arra is hogy a kommunikációban a hangsúly nem csupán a szavakon van, hanem megnyilvánulásunkban is: például a non-verbális jeleken, a gesztusokon, a mimikán vagy éppen a testtartásunkon is. Figyeljünk meg, mit közvetít a tudattalanunk! Ma különösen úgy érezhetjük, hogy eltávolodtunk Szellemi mivoltunktól, vagy, hogy megszűnt a kapcsolatunk Lelkünkkel. Tudatosítsuk, hogy mindez bennünk van és hogy ez a kapcsolat továbbra is él, csupán egónk „zenéje” elnyomta azt. Vizsgáljuk meg, a belül zakatoló gondolatokat, melyek elhitetik velünk ezt az illúziót. Vegyük észre az ilyen, megszokott és tudattalan cselekvéseket, és kérdezzük meg magunktól, hogy milyen érzés, bizonytalanság bújik meg ezek hátterében.

A Vihar hullámvarázs ajándéka a befelé fordulás, melyben nemcsak hogy felfedezhetjük ezen gátló tényezőket, de rá is bízhatjuk ezeket az ő tisztító erejére! Engedjük el a bírálatokat, kritikákat, de az önostorozó szavakat is! Engedjük, hogy a Vihar magával ragadja, kitisztítsa sebeinket. Tanulva a tegnapi nap erejéből, emlékezzünk arra, hogy megérdemeljük a boldogságot, azt hogy ne csupán adjunk, de fogadjunk is el! Tartalékoljuk erőnket és bízzuk a felesleges terheinket a Viharra! Ő elbírja!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Meghatározok, hogy kommunikáljak,
Megszabva a lélegzetet.
Lepecsételem a szellem bevitelét,
A forma önálló tónusával.
Engem a végtelenség ereje vezet utamon.

4.Tónus:
Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés: 
„Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.