Kin 81* Vörös Elektromos Sárkány* 11.25

josephine_spirit_of_winter_43041-1920x1200A mai napon a Sárkány Ősanyai minőségei teszik nálunk látogatásukat, melynek a Vörös Kígyó vezetője. Így a mai napon a bizalom, az újrakezdés, a kreatív alkotóképesség valamint az életerő témakörével dolgozhatunk.

A tegnap felfedezett kihívásokhoz, ma kreatív ötletek társulnak, melyekkel egy új szintre emelhetjük a hullámvarázs témáját. Váljunk nyitottá, hogy ezek az útmutatók elérhessenek hozzánk. A tegnapi feltétel nélküliséget pedig fordítsuk ma át Bizalomba. Higgyünk és bízzunk a Mindenség végtelen erejében és bölcsességében. Vizsgáljuk meg hogy életük mely területeink, mely aspektusaink azok, melyek kis biztatásra szorulnak, ahol elkel egy kis életerő. Vajon képesek vagyunk e bízni a nagyobb tervben – abban, hogy minden okkal történik-, valamint hogy bízunk e önmagunkban és képességeinkben? Használjuk a Sárkány hatalmas energiáját arra, hogy feltöltsük energia tartályainkat. Ma helyezzük Önmagunkat az előtérbe, elsősorban magunkról gondoskodjunk, hiszen ha kimerülnek forrásaink, másról sem tudunk majd gondoskodni! Ahogy ezt megtesszük, belépnek az Univerzum energiái, hogy tovább töltsenek, hogy ezáltal fenntartható legyen Életerőnk. A Sárkány arra kér, hogy bízzunk a Mindenségben, az energiákban, a nagyobb mintában, és önmagunkban. Kérdezzük meg magunktól, mire van szükségünk igazán. Mi az, ami az új minőség, mely létezésünkhöz szükséges. Fogalmazzuk meg önmagunknak saját igényeinket, még akkor is, ha ezek elérhetetlennek tűnnek. Engedjük el mára mások szolgálatát és helyezzük önnön igényinket előtérbe.

Foglalkozzunk ma olyan dolgokkal, melyek bennünket töltenek. Használjuk ki Vihar felszabadító, tisztító folyamatát, mely csak akkor lesz teljes, ha a megüresedett helyeket feltöltjük saját vágyainkkal, igényeinkkel. Nem feltétlenül kell ezeknek eget rengető dolgoknak lenniük, megteszi egy régóta vágyott, de felesleges apróság vásárlása, egy finom sütemény, vagy csak extra fél óra, melyben kizárólag magunkkal foglalkozunk. A lényeg, hogy töltekezzünk!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Aktiválok, hogy tápláljak
Megkötve a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Megerősítés: 
“Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
“Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.