Kin 75* Kék Planetáris Sas* 11.19

sasA Planetáris Sas minőségeivel ma csúcspontjához érkezik a Világáthidaló hullámvarázs. Mindez a Majom hónapjában egy olyan nézőpontváltásra kényszerít bennünket, mely hatalmas lendületet adhat az Évünk témájának. Egyszerűbbre fordítva a szót ma eltávolodhatunk a veszteségek felett érzett fájdalmunktól és megláthatjuk mindazt, amit el szeretnénk érni.

Mára már úgy érezhetjük, nincs már mit elengednünk, az elmúlt 10 nap szinte mindent elvitt tőlünk. A Sas ma elhozza számunkra a veszteségek utáni új víziót, az új célokat. Használjuk ki a Sas adta lehetőséget és emelkedjünk felül gyászunkon, félelmeinken. Lássuk meg, mit rejtegetnek ezen negatív események, mi az, amivel még esetleg dolgoznunk kell ahhoz, hogy megkönnyebbüljünk. Azáltal, hogy már látjuk körvonalazódni célunk tárgyát, elérhető közelségbe kerül, és ez feltölt bennünket reménnyel. Engedjük ma szabadon szárnyalni szívünket, lássuk „lelki szemeinkkel” mi az amit az elmúlt napok küzdelmeinek köszönhetően nyertünk. Ha csak a (mögöttünk) bezárt ajtót bámuljuk, nagy valószínűséggel észre sem vesszük, hogy egy másik már ki is nyílt helyette.

Engedjük, hogy ma a Sas magával emeljen bennünket, eltávolodva a „romok” fájdalmas látványától, hogy végre összeállhasson a nagyobb kép. Erősítsük meg tehát hitünket látomásainkban, terveinkben, hiszen tudjuk, érezzük legbelül, hogy sokkal több van bennünk, mint amit a külvilág felé megmutatunk.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy teremtsek
Előállítva az elmét
Lepecsételem a vízió kimenetét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés:
“Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.