Kin 74* Fehér Szoláris Varázsló* 11.18

meditation1A Varázsló, ma az Isteni akarattal való összehangoltságot sürgeti, azt, hogy tetteinket ne csupán az önös érdek, de a nagyobb Egység szolgálata vezesse. A Szoláris tónus ma segítségünkre siet, hogy mindezt meg is tudjuk valósítani.

Egyre erősödik a Világáthidaló hullámvarázs energiája, éppen ezért egyre nehezebb, a tudatos elengedés. Úgy érezhetjük, hogy megrekedtünk, és nincsen előre mozdulás. Ilyenkor vizsgáljuk meg a gyökér-okokat és integráljuk be életünkbe. Egyesítsük elménk és szívünk útját és halljuk meg hívó szavát. Bár a szoláris tónus cselekvésre szólít fel ez most leginkább belső folyamatainkra igaz, kívülről a fizikai szinten kevésbé látványos. Most egy csendesebb, befelé forduló időszakot élünk meg. Ezzel megalapozzuk azt, hogy a következő, a Vihar hullámvarázs, magával vihesse mindazt, ami a Világáthidaló hullámvarázsban, szimbolikus halált halt. Most jött el az idő, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk ez elengedés érdekében – önszántunkból és alázattal-, különben könnyen előfordulhat, hogy a következő hullám erőszakkal fogja magával ragadni mindezt. Tudatosítsuk, hogy minél inkább ragaszkodunk valamihez, az annál inkább megköti energiáinkat. Merjünk megnyílni a Mindenség energiáinak és sorsunkat ma az ő kezébe helyezni. Hagyjuk a dolgokat ma megtörténni. Merjünk nem tudni, nem akarni, hisz tudjuk a Világmindenségben minden RENDben van és minden elérkezik hozzánk a megfelelő időben és helyen.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Lüktetek, hogy varázsoljak
Megvalósítva a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A szándék szoláris tónusával
Engem a hűség ereje vezet utamon

  1. Tónus
    C
    selekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: 
“Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.