Kin 47* Kék Galaktikus Kéz* 10.22

oraA Galaktikus tónussal ma visszaköszön az elmúlt hullámvarázs tanítása. Ha sikerült a kitűzött „béklyókat” elengedni akkor ma segítséget kapunk ezen sebek begyógyítására és készen állunk az ÚJ befogadására.

Figyeljük meg, hogy Életünk vagy Személyiségünk mely részeit érezzük „nehézkesebbnek”, esetleg hogy mely részek azok, ahol az utóbbi időben semmilyen fejlődést nem mutattunk. Ha találunk ilyet, ne keseredjünk el, nézzünk erre mint lehetőségre és ne mint kudarcélményre. Fogjuk fel humorosan, hiszen a nevetés a legjobb gyógymód, és ha egy kicsit lazítunk a gyeplőn akár egy új nézőpontot is felfedezhetünk, mely mindeddig rejtve volt előttünk. Ezek a felismerések, visszajelzések azok, melyek előre visznek! Ma tehát újra elénk kerülhetnek azok a témák, melyeket be KELL fejezzünk és LE KELL zárnunk! Ne kendőzzük el ezeket, ne toljuk le ismét a tudatalattink rejtekébe! Előbb vagy utóbb úgyis szembe kell nézzünk velük. Így működik ez; ha egy problémához mindig ugyanúgy állunk hozzá, az csakis ugyanazt a végeredményt tudja nyújtani… Dolgozzunk hát az elénk került témán, zárjuk le és engedjük el a hozzá fűződő kellemetlen emlékeket. Engedjük, hogy a Kéz energiái gyógyírt kenjenek felszakadt sebeinkre. Ne halogassuk tovább ezen témák feldolgozását, hiszen már oly közel a cél! Ha igazán eltökéltek vagyunk, ma megkapunk minden szükséges segítséget!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Harmonizálok a tudás érdekében,
Formálva a gyógyítást.
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A teljesség galaktikus tónusával.
Engem a mágia ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.