Kin 46* Fehér Rezonáns Világáthidaló* 10.21

1170347_orig-1A Rezonáns tónusú Világáthidaló a Nap hullámvarázsban a teljes önelfogadásra hívja fel a figyelmet. Elérkeztünk a hullámvarázs feléhez, elérkezett az idő, hogy kicsit megálljunk feltöltődni.

A Világáthidaló arra kér, hogy engedjük ki a gyeplőt, picit a kezünkből és pihenjünk meg. A mai nap a teljes passzivitásról, a töltődésről kell hogy szóljon. Adjunk magunknak időt és teret ahhoz, hogy kifújjuk magunkat és elengedjük az elmúlt napok feszültségét. Hagyjuk, hogy az eddigi információk leülepedjenek bennünk és átformálódjanak. Engedjük el az irányítás utáni vágyat és szűrjük meg az információkat, hogy mindaz, ami az elmúlt napok során a felszínre került, de jelenleg nem szolgálja céljainkat, elengedhessük. Lássuk meg azon illúziókat, melyek a múlt látszólagos biztonságához láncolnak bennünket és rázzuk le magunkról. Itt és most egy ÚJ ÉN születésének részesei vagyunk. Egyszerűen „ürüljünk ki”, hogy feltöltődhessünk a Mindenség kiapadhatatlan forrásából. A  negyedik hónapban járunk, mely a stabilitásra az egyensúlyra bíztat, hogy így teremtsük meg az év témájához azon biztos alapokat, melyekre a többi hónapban bizton építhetünk.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Levezetek a kiegyenlítés érdekében
Ösztönözve az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
Az alkalom rezonáns tónusával.
Engem a végtelenség ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.”

Megerősítés: 
“Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.