Kin 43* Kék Önálló Éjszaka* 10.18* Galaktikus Aktiváló Portálnap

312788_569569973060232_1122951914_neditA Kék Éjszaka egy belső önvizsgálatot szorgalmaz, mellyel megalapozhatjuk a Nap hullámvarázs témáját. Ezt a belső utazást, a mai munkánk eredményét erőteljesen támogatja az is, hogy ma egy Galaktikus Aktiváló Portálnap köszönt ránk. Ilyenkor mintegy galaktikus átjáró megnyílnak számunkra az Éjszaka minőségei és lehetővé teszi, hogy a legtisztább formában fogadhassuk be ajándékait.

A mai napon vegyük számba a következő lépéseket, készítsünk listát teendőinkről és a rendelkezésünkre álló erőforrásainkról. Minden siker titka a gondos tervezés! A Nap és az Éjszaka minőségei arra kérnek bennünket, hogy szánjunk időt arra, hogy mélyen önmagunkba zarándokoljunk és felfedezzük kétségeink mögött megbúvó okokat, hogy tudatunkba emelve meg tudjunk velük birkózni. Engedjük, hogy a Nap sugarai rávilágítsanak arra, hogy mennyire reálisak ezek a félelmek, kétségek és hogy vajon mi lehet ezek kiváltó oka. Ahogy szembe nézünk ezekkel a vélt vagy valós félelmekkel és megnevezzük őket, megszűnnek problémának lenni. Ahogy ez a „rémálom” szertefoszlik, előbukkannak azok az értékeink, képességeink, melyek ezek mögé a félelmek mögé szorultak. Most hogy ezek újra a felszínre kerültek, kezdjük el újra hinni önmagunkban és tervezzük meg új Énünket.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Meghatározok, hogy álmodjak.
Megszabva az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét
A forma önálló tónusával.
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason. A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Meditáció:
“Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.”

Megerősítés:
“Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.