Kin 42* Fehér Elektromos Szél* 10.17

spiritualisvt_1333219780Az Elektromos Szél ma új területekre fúj bennünket, ahol az előző 2 nap tanulságát levonva átfogalmazhatjuk céljainkat. A Szél, a kommunikáció erősítésével vezet bennünket utunkon, arra kérve, hogy a kifelé-forduló csevej helyett, sokkal inkább belső párbeszédet folytassunk Szellemi vezetőnkkel.

Csendesedjünk el ma egy picit, vonuljunk vissza, hogy meghallhassuk belső útmutatásunkat. Ez legtöbbször nem elég hangos, nem elég egyértelmű, így időbe telik, mire a ráérzünk, hogy valójában az a vékony kis belső hang magasabb erővel és mondandóval rendelkezik bármely „oroszlánüvöltésnél”. Váljunk nyitottá útmutatására, tanácsaira. A mai nap tökéletes alkalmat biztosít a nézeteltérések elsimítására. Éljünk vele! Belátni és elismerni hibáinkat, -főleg ezért bocsánatot is kérni-, sokkal erőteljesebb, felszabadítóbb élményt nyújt, mint egy vita megnyerése. Engedjük el a régi, vélt vagy valós sérelmeinket, hogy ezen felülemelkedve képessé váljunk megbocsátani mind önmagunknak, mind környezetünknek. Ne felejtsük el, hogy nem csak a mi igazságunk létezik. Mindenkinek meg van a saját maga igazsága, mely az eddigi élettapasztalatára épült, ahogy a miénk is a miénkre. Konfliktus helyzetben, alkalmazzunk hasi légzést és vegyünk 2-3 mély levegőt és csak utána reagáljunk, ne indulatból. Váljunk nyitottá és megértővé és engedjük el az ítélkezést. Lássuk meg, hogy hol találkozik kettőnk igazsága. Ha szívünkből, a Lelkünkből kommunikálunk összekapcsolódva a Szellemi esszenciánkkal, akkor ma sok félreértést előzhetünk meg. Ez a párbeszéd, a feltárulkozás és a megértés napja lehet, amennyiben befogadókká válunk és eljut hozzánk a másik mondani valója.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Aktiválok, hogy kommunikáljak
Megkötve a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés: 
“Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.