Kin 40* Sárga Mágneses Nap* 10.15

image_resize_detail_imageA mai nappal egy új hullámvarázs veszi kezdetét, melyet a Sárga Nap kódol. A következő 13 nap az önelfogadásról és a feltétel nélkül szeretet kiárasztásáról fog szólni.

A Nap jegye egy mélyebb önvizsgálatra hív bennünket, hogy szembe nézhessünk valós önmagunkkal. Lássuk meg a tiszta képet, ismerjük fel- és el értékeinket és hibáinkat. Ne ítélkezzünk, csupán tudatosítsuk magunkban, hogy mindez az Énünk része. A „hibáink” tesznek bennünket egyedivé, mindez, eddigi életünk lenyomata. Magában hordozza gyermekkori sérüléseinket, jó és kevésbé jó emlékeinket, más szóval mindazt, ami azzá formált bennünket, akik MA vagyunk! Tekintsünk hát ezen árnyrészeinkre is ugyanolyan szeretettel és elfogadással, mint a többire. Az elmúlt hónapokban erőteljes változások álltak be legtöbbünk életében, most elérkezett az idő arra, hogy büszkén felvállaljuk azt akikké váltunk.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Egyesítek a megvilágítás érdekében
Vonzva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot. A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció:
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.