Kin 39* Kék Kozmikus Vihar* 10.14* Galaktikus Aktiváló Portálnap

cleansing-stormA Kék Kéz hullámvarázs stílszerűen a Kék Kozmikus Vihar napjával ér véget. Lezárult egy újabb hullám, melyben éppen az elengedésről és lezárásokról tanultunk. Most csupán annyi a teendőnk, hogy megbékélve az elmúlt napok eseményeivel, rábízzuk mindezt a Vihar, tisztító erejére, hogy magával ragadhassa mindazt, ami idejétmúlt.

A Spektrális tónusú Vihar éve, melyben most járunk, egyértelműen elhozza számunkra a lezárásokat, és az elengedést. Az új kezdetekhez, új életszakaszokhoz szükséges, hogy az előzőeket lezárjuk. Éppen ezért nagyon fontos ebben az évben, hogy elengedjük a ragaszkodást, a makacsságot és egyszerűen csak horgonyozzunk le a belső középpontunkban. Engedjük, hogy minden (és értem “Minden!”) távozzon életünkből, aminek mennie kell. Legyünk felkészülve rá, hogy előfordulhat az hogy számunkra értékes dolgok is távoznak életünkből, melyekről akár nem is sejthettük, hogy hátráltattak a mindennapokban. Tudatosítsuk magunkban, hogy a Változás mindig magában rejti a lemondást is, hiszen az adok-kapok egyensúlyától van Rend a Mindenségben. Nem lehet mindig csak kapni, mert egy idő után már nem tudjuk értékelni az ajándékainkat, -egyszerűen túlcsordul a poharunk- és nem lehet csak adni sem, hiszen így igen hamar kiszipolyozzuk önnön erőforrásainkat. A Vihar minősége az Újjászületés, az Átalakulás. Érezzük át azt a felszabadító érzést amikor a régmúlt terhei legördülnek vállainkról. Igen, ilyen egyszerű, csak mi emberek vagyunk hajlamosak túlbonyolítani mindent…

Kezdjük a mai napot egy rövid elcsendesedéssel, vagy meditációval, hogy visszataláljunk belső erőközpontunkba. Innen erőt merítve könnyebben szembe tudunk nézni a veszteség érzésével. Nem is jó szó az hogy „veszteség”, mert itt senki nem vesztes.. Sőt, ha jobban visszagondolunk, eddig az elengedéssel járó változások mindig pozitív fordulatot vettek. Higgyünk és bízzunk a Mindenség erejében, mely vezet utunkon, még ha néha úgy tűnik is, hogy viharfelhők takarják el a Reményt.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Transzformálok az újjászületés érdekében
Mozgásba hozom a tisztító esőt
Lepecsételem az önmegújulás végkifejletét
A megtisztulás kozmikus tónusával.
Engem a bőség ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció:
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.