Kin 38* Fehér Kristályos Tükör* 10.13

hellinger_csaladallitas2A Tükör mindig felfedi az valós-ságot. Rámutat azon illúziókra mely szerint eddig éltük életünket. A Kristályos tónusú Tükör, most mintegy „átvilágítja” számunkra azon eseményeket, területeket, melyekkel az elmúlt napokban dolgoztunk, hogy átláthassuk a miérteket, felismerhessük mindazt, amit a Kéz hullámvarázs volt hivatott tanítani.

A mai nap tehát a felismeréseké. Átláthatjuk az elmúlt napok miértjeit, melyeket most, hogy érzelmi sebeink begyógyultak, meg is érthetünk. Felismerhetjük ragaszkodásunk tárgyát/mintáit, okait. Nagyon fontos hogy ne okoljuk, vádoljuk önmagunkat, amiért ezeket mindeddig nem vettük észre. Mindez nem visz előre. Gondoljunk ezen tanításokra szeretettel, hogy nyugodt szívvel beépíthessük őket mindennapjainkba. Időről időre, úgy mintegy nagytakarításnál, vegyük elő hiedelmeinket, gondolati mintáinkat és bevált rutinjainkat, poroljuk le őket és vizsgáljuk meg, mennyire aktuálisak, pontosak, érvényesek még. Legyünk nyitottak és készek a változtatásra ha szükséges, hogy az elavult, kifakult minták elengedésével, frissít és új dolgokat engedhessünk életünk áramlásába.

A harmadik hónapunk vége felé járunk már, itt az ideje, hogy végre elfogadjuk és üdvözöljük a Változást Életünkben! Lássuk meg és ismerjük el új képességeinket, a bennük rejlő lehetőégeket és zárjuk le a múltat, hogy a következő hullámvarázsban (Sárga Nap) mindezt bátran meg is mutathassuk környezetünknek.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Szentelek, hogy visszatükrözzek
Egyetemessé téve a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
“Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
“Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.