Kin 35* Kék Szoláris Sas * 10.10

6955cecff53ad93e294a74ca951701ef.jpgA Szoláris Sas, segít elköteleződnünk célunk felé, támogatja a tisztán látást és reményt nyújt a mindennapokban. A mai nap energiáival elemelkedhetünk a mindennapos nehézségektől, hogy fókuszunkat a célra szegezve, könnyedén, szárnyalva tegyünk meg az utolsó métereket.

A mai nap újjáéleszti bennünk az álmodozás energiáit, előhozva rég eltemetett vágyainkat, vízióinkat, melyekről külső nyomás hatására már-már lemondtunk. Most hogy az elmúlt napokban elengedtük a régi berögzült metódusokat, gondolati mintákat életünkből, a Sas újra felölthet bennünket Reménnyel és Hittel. A Kéz segítségével most begyógyíthatjuk a régmúlt sebeit, de ugyanakkor segítséget is kapunk az utolsó hajrához. Tanuljunk meg újra hinni Önmagunkban, álmainkban! Mindent el tudunk érni az Életben, ha igazán akarjuk! A Sas segít, hogy újra döntsünk az utunk mellett, amelyen haladni szeretnénk. Tartsuk észben, hogy a Mindenség támogatásáért, előbb mi magunknak kell megtennünk az első lépéseket, ehhez pedig nagy lendületet adhat az, ha a szemünk előtt lebeg az elérendő cél. Összegezve hát: A Kéz és a Sas együttesével, ma egy igen aktív, cselekvő nap elébe nézhetünk!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Lüktetek, hogy teremtsek
Megvalósítva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
A szándék szoláris tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés: 
“Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.