Kin 36* Sárga Planetáris Harcos * 10.11

unicafe-hu-alazat-001A  Planetáris Harcossal ma beérik a Hullámvarázs témája, most fontos, hogy újra elővegyük az eredeti célkitűzéseinket és ha szükséges, fogalmazzuk újra. A Harcos megadja azt a támogatást és bátorságot, melyre szükségünk van, hogy ki merjünk állni célunkért és Önmagunkért.

Engedjünk a Harcos tanításának; bízzunk Önmagunk erejében, maradjunk nyitottak a Szellemi támogatásra és engedjük el mindazt a kétséget, félelmet, melyet önmagunk és célunk közé állítunk. Engedjük el a halogatást, a tétovázást, mert a planetáris energia elhozza a megvalósulás tökéletes időpontját. Minden, ami a mai napon szembejön velünk egy-egy megoldandó feladat. Szánjunk elegendő időt ezek elvégzésére és kiteljesítésére. Így lesz teljes a Kéz hullámvarázs. A Harcos ma gondoskodik erőről, hogy kiálljunk céljainkért, hogy képessé váljunk hátra hagyni a múltat, és kitartásról, hogy véghez vigyük be nem fejezett feladatainkat. Higgyünk magunkban és képességeinkben; abban, hogy mindaz, amit a külvilágban kerestünk, valójában mindig is bennünk volt csak felfedezésre várt.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy kérdezzek
Előállítva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a virágzás ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
“Felveszem személyi erőm botját. “

Meditáció:
“Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.