Kin 31* Kék Felhangos Majom* 10.06

0a51f7e942ee6a3d09b3476244bf3f30A Felhangos Majom, az alapjaiban rázza meg a Kéz témáját, csak azért, hogy egy új nézőpontból is ráláthassunk a hullámvarázs tanítására, felfedezhessünk bennük az új erőforrásokat.

A mai nap arra ösztökél, hogy fedezzük fel az elengedésben rejlő megújulás lehetőségét, azon új erőforrásokat, melyek lehetővé teszik számunkra a testi – lelki gyógyulást. A Kéz hullámvarázsban megjelenő Majom, a gyermeki énünket csalogatja elő, játékos és ártatlan történéseivel. Fogadjuk a mai „félreértéseket”, konfliktusokat derűs nyugalommal, hogy a dolgok mögöttes tartalmát is felfedezhessük. A mai nap tanítása hogy lazuljunk el és ne vegyük magunkat túl komolyan… Lássuk be, hogy manapság egyre inkább vagyunk hajlamosak túl komolyan venni az életet, a problémákat, és legtöbbször elengedjünk boldogságunk legkisebb lehetőségét is. Ezen kell Ma változtatnunk! Kérdezzük meg magunktól mi az, ami ma boldoggá tenne és tegyünk meg érte mindent. Saját boldogságunk csak tőlünk függ, és elég hozzá egy döntés. Gyűjtsük össze mindazt amit az elmúlt napokban tanultunk, felfedeztünk (sőt azt is, amit esetlegesen hibáztunk), hogy minél hatékonyabban haladjunk céljaink felé.

Ma tehát készüljünk fel arra, hogy nem feltétlenül fog minden úgy sikerülni ma, ahogyan azt elterveztük. Könnyíthetünk a mai energiákon azzal is, ha egy kis nevetést csempészünk a mogorva napi rutin közé, vagy ha egy rövid „Nevetés meditációval” kezdjük a napot. Zenei megosztó csatornákon több ilyet is találhatsz) A nevetés ugyanis köztudomásúan oldja az elakadt energia blokkokat és még boldogság hormont (endorfin-t) is termel.
Szóval a mai nap lényege: Légy újra gyermek, játssz, kacagj sokat és ne vedd magad túl komolyan!  Használd a humor erejét, hogy a dolgok mögé láss!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Megerősítek a játék érdekében
Irányítva az illúziót
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés: 
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.