Kin 30* Fehér Önálló Kutya* 10.05

sarolta-ban2-640x680Ma az Önálló Kutya minőségei köszöntenek ránk, felhívva figyelmünket önelfogadás és az önmagunk szeretetének fontosságára. A mai nap arra kér, hogy nézzünk szembe gyermekkori Énünkkel, azzal a tiszta és ártatlan lélekkel, mely még feltételek nélkül őszintén szeretet. Engedjük el az gyerekkori sérüléseinket, belénk nevelt szokásokat, hogy helyettük új szokásokra, új tapasztalásokra leljünk.

A Kutya ma meghozza a szükséges áttörést, céljaink érdekében, ugyanis energiái, bevonzzák azokat a személyeket életünkbe, akikkel egy hullámhosszon mozgunk, akikkel egy a célunk. Olyan segítőket és védelmezőket kapunk, akikkel egyenlő félként, és magabiztosan mozoghatunk. Ez nagyban megkönnyíti előre haladásunkat. Ne feledjük, hogy mindig választás előtt állunk. Ha őrizgetünk magunkban emlékeket vagy sebeket, sérelmeket befejezetlen ügyekkel kapcsolatban, az lesz a feladatunk, hogy kapcsolatba lépjünk ezen személyekkel és helyzetekkel, akikkel, és amelyekkel még mindig túlfűtöttek vagyunk érzelmileg. Ne az okokat és a bűnöst keressük, egyszerűen fókuszunkat fordítsuk a tisztán látásra és a lezárásra. Figyeljük meg magunkat és érzéseinket is, hogyan viszonyulunk környezetünkhöz. Lássuk meg, hogy bizonyos szituációk, vagy személyek kedvéért mennyire vagyunk hajlandóak feladni azt, akik igazából mi vagyunk. Engedjük ma el az odatartozásért való „csaholást”! Ne akarjunk mindenáron megfelelni, szeretve lenni!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Meghatározok a szeretet érdekében
Megszabva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A forma önálló tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
„Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.