Kin 5* Vörös Felhangos Kígyó* 09.10

744b9011936d719d765e2838a1acfea8.jpgA Felhangos Kígyó ma feltölti céljainkat és vele minden sejtünket életerővel, lelkesedéssel. A Sárkány hullámban megjelenve olyan érzést válthat ki, mintha keblünkre akarnánk ölelni az egész világot. Óriási terveket szövögetünk, teli reményekkel és lelkesedéssel. Ma itt a tökéletes idő a feltöltődésre!

A Kígyó a Test bölcsességére hívja fel a figyelmünket, arra, hogy minden sejtünk emlékszik arra amit átélt és magában hordja a múlt tudatosságát, beleértve a traumákat, sebeket is. Amikor elnyomjuk gondjainkat, vagy nem figyelünk oda rájuk, testünk befogadja és elraktározza a tudattalanban ezen információkat, elakadásokat, melyek, ha nem dolgozunk velük, bizony fizikai formát ölthetnek, és újra megjelennek életünkben. Igen, minden betegség lelki eredetű és ezek mélyére kell hatoljunk, hogy feloldjuk blokkjainkat. A Kígyó ma figyelmeztet arra, hogy vegyük komolyan testünk jelzéseit, ösztönös megérzéseinket! Földeljük le a mai nap energiáit azáltal, hogy tudatosan igent mondunk az életünkre, annak minden pozitív és negatív élményével együtt. Engedjük, hogy a mai napon átjárjon bennünket az Élet-igenlés, a vitalitás és az öröm! A mai nap arra kér, hogy lépjünk ki a megszokott rutinból, cselekedjünk spontán, belső megérzéseinkre hallgatva.

Ünnepeljük meg az Életünket, adjunk hálát érte. Ma kényeztessük Magunkat egy kicsit finom fagyival, masszázzsal, vagy egy jó forró fürdővel. Bármibe is kezdjünk a mai napon, vessük bele magunkat tiszta szívvel és lelkesedéssel, így jobban teljesítünk majd. Élvezzük az Életet, hisz az, csodálatos!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Megerősítek, hogy túléljek
Irányítva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.

Meditáció:
”Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés:
“Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.