Kin 4* Sárga Önálló Mag* 09.09

1091f9c2c8f29c5869155ce16a4f1770.jpgA tegnap felfedezett potenciálokat nem elegendő birtokolnunk, bizony fejleszteni, ápolni kell őket, hogy fejlődésünkhöz felhasználhassuk. Ebben nyújt ma segítséget az Önálló Mag napja. Segít; hogy ezeket az új lehetőségeket, beillesszük terveinkbe és megteremthessük az egyensúlyt életünkben.

Mindahhoz, hogy ezek az újonnan felmerült lehetőségek előre tudják mozdítani fejlődésünket, szükséges fel- és elismerni azt, hogy ezek a potenciálok eddig is bennünk rejlettek, és hogy csakis a mi szeretetünk és gondoskodásunk által növekedhetnek.  A mai nap felhívja figyelmünket arra, hogy ne halogassunk, hanem ragadjuk meg az elénk táruló lehetőségeket. Tudatosítsuk, hogy a „tökéletes időzítés” mint olyan nem létezik, bátran vágjunk bele terveinkbe, hogy a holnap induló cselekvő szakaszban már minden gördülékenyen a helyére kerülhessen. Merjük elengedni a régi berögzült szokásainkat és adjuk meg a lehetőséget az elénk kerülő szituációknak, gondolatoknak, hogy a bennünk szunnyadó magvak szárba szökhessenek. Használjuk a Sárkány energiáit és forduljunk magunk felé szeretettel, gondoskodással, hogy a bennünk rejlő képességeket kivirágoztathassuk.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Meghatározok, hogy célozzak
Megszabva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A forma önálló tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.

Meditáció:
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés:
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.