Kin 253* Vörös Ritmikus Égenjáró* 08.29

13a8040e3d8530f3375a9fd2c0e75f2bA mai napon az Égenjáró felfedező energiái vesznek bennünket körül, inspirálva bennünket a Döntésre, hogy fejest ugorjunk valami Újba!

A Csillag hullámvarázsban megjelenő Égenjáró energiái nyughatatlanná tesznek ma bennünket, arra sarkalnak, hogy lépjünk ki a kiszabott kereteinkből és merjünk új utakra lépni. Fedezzük fel belső rejtekhelyeit, keressük meg aspektusaink közül melyik az ahol Harmóniára szomjazunk? Teremtsük meg az egyensúly aspektusaink között, adjuk meg magunknak az időt és teret, hogy tapasztalhassunk. Álljunk meg egy percre és figyeljünk befelé. Lássunk át a diszharmónián és fedezzük fel az ebben rejlő erőt és új lehetőségeket. Ügyeljünk arra, hogy egyensúlyban legyen a külső és belső aktivitásunk. Amennyi időt a befelé fordulással és elmélkedéssel töltöttünk, ugyanannyit fordítsunk arra is, hogy cselekedjünk. Az Égenjáró megadja a szükséges bátorságot ahhoz, hogy önmagunk korlátait meghaladva kiléphessünk az ismeretlenbe, hogy felfedezhessük kivé lettünk igazán. Ahhoz azonban, hogy tapasztalatokat szerezzünk, hogy fejlődjünk, bizony bátorság kell. Ezt a tudást nem lelhetjük meg a négy fal között! El kell, hogy hagyjuk a biztosat a bizonytalanért és ez bizony félelmetes, de ugyanakkor nagyszerű lehetőség is!

Fogalmazzuk meg pontosan mit is szeretnénk elérni, és tudatosan határozzuk meg a következő lépéseket! Vegyük számba, hogy mi az, amit e cél érdekében el kell, hogy engedjünk Életünkből. A kertésznek is meg kell metszenie az egészséges fát, ahhoz, hogy jövőre bőségesebb termése legyen, így kell tennünk nekünk is ahhoz, hogy beérjünk a célba.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Szervezek a felderítés végett,
Kiegyenlítve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.

Meditáció:
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés:
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.