Kin 252* Sárga Felhangos Ember* 08.28

d434cdc409a3a86133e2b6f3e403cbbcA mai nappal lendületet vesz a hullámvarázs és beindul a cselekvés. A Sárga Ember ma a lehetőségeinket vázolja fel, melyből csakis mi magunk, a szabad akaratunkból választhatunk. A Szabad Akarat trükkös dolog, mert sokszor annyira az egyéni célra fókuszálunk, hogy figyelmen kívül hagyjuk az elénk táruló jeleket.

A Csillag hullámban megjelenő Ember minősége felhívja figyelmünket arra, hogy fókuszunkat helyezzük a céljainkhoz szükséges erőforrásainkra és ne arra, hogy mi hiányzik, minek a segítségével tudnánk mihamarabb célba érni. Tudjuk, hogy ha célkitűzéseink, egyéni céljaink a Mindenség Akaratával összhangba kerülnek, akkor minden szükséges segítséget meg fogunk kapni, de ehhez türelem kell. Tekintsünk vissza a Csillag hullámvarázs elmúlt 4 napjára és figyelmesen vizsgáljuk meg milyen üzeneteket küldött felénk. Lehet itt az ideje egy kis iránymódosításra. Az ember azáltal tanul, hogy tapasztal. A Lehetőség csakis a mi kezünkben van; választhatjuk azt is, hogy maradunk a biztosnak hit kis bezárt világunkban, de választhatjuk azt is, hogy kilépünk és elindulunk a kitűzött célunk felé és bátran módosítunk, ha úgy látjuk jónak. Ne feledjük a kitűzött célunk mindaddig csak egy vágyálom marad, amíg nem teszünk érte meg mindent, ami saját erőnkből telik.  Az Ember segítségével azonban minden befektetett energia bőségesen megtérül, ha hiszünk Önmagunkban.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Megerősítek, hogy befolyásoljak
Irányítva a bölcsességet
Lepecsételem a szabad akarat feldolgozását
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem az Egyetemes tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: Karok kinyújtva a fej fölött; majd a kezek a fejcsúcson „V” alakot formálnak, egy kaput a mennyekbe

Meditáció: „Én vagyok a kozmikus bőségszaru, örökké énekelem rajtad keresztül a spirálisan pörgő galaxisok adományait.”

Megerősítés: „Nyitott kehely vagyok. Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.