Kin 250* Fehér Elektromos Kutya* 08.26

a97bfeaca313eef7301d656dac3a61dd.jpgAz Elektromos tónussal ma kezdetét veszi a változás. A Csillag hullámban megjelenő Kutya minősége a belső egyensúlyunkra, az önmagunkhoz való feltételek nélküli hűségre hívja fel a figyelmünket.

A mai nappal egy újabb szintre lépünk. Ne feledjük, hogy bár a második hónap negyedik napján járunk, a minőségeit tekintve még mindig az elengedés minőségei vannak porondon, a Csillag hullámvarázsban pedig át kell lássuk túlidealizált kényszerképzeteinken. Fel kell ismerjük mi valós, mi hamis életünkben, valamint azt, hogy hol adjuk fel önmagunkat egy ideálisnak hit eszme érdekében. Ebben nyújt ma segítséget a Kutya napja. Vizsgáljuk meg őszintén jelenlegi kapcsolatainkat. Milyen alapzatra épültek? Vizsgáljuk meg kötelékeink, ragaszkodásaink milyen célt szolgálnak. Bocsássuk meg önmagunknak, ha eddig tévúton jártunk, vagy téveszmét követtünk. Forduljunk befelé és engedjük el önmagunk ostorozását, lekicsinylését.  Engedjük, hogy a Kutya feltétlen hűsége és szeretete immáron bennünket töltsön. Fogadjuk el Önmagunkat saját Falkavezérünkké. Engedjük el mindazt, ami a múltban történt, hisz nem változtathatunk már rajta, és ne tartsunk a jövőtől, hiszen még nem jött el. Hagyatkozzunk Csillagmag természetünkre engedjük, hogy minden úgy legyen jó ahogyan van. Lássuk meg a Jelen szépségeit! Ha a jelenben tartózkodunk, könnyebben ránk találhatnak azon személyek, szituációk, melyek segítő szándékkal lépnek ma be életünkbe. Fogadjuk őket nyitott szívvel és szeretettel.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Aktiválok a szeretet érdekében
Megkötve a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A szolgálat elektromos tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon

Meditáció: 
„Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
„Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.