Kin 249* Vörös Lunáris Hold* 08.25

319loTpLoVL.jpgA Lunáris Hold minőségeivel ma felbukkannak a nehézségek, az akadályok célunk és miközöttünk. A Hold arra kér, hogy tisztítsuk meg érzelmeinket, oldjuk fel belső blokkjainkat és negatív reakcióinkat célunk elérése érdekében.

Ma előfordulhat, hogy heves érzelmi reakciókat vált ki belőlünk környezetünk. Ekkor szánjunk időt arra, hogy megvizsgáljuk vajon ez valóban a jelenben érzett válaszreakcióink, vagy csupán egy régi beidegződésünk eredménye. A Vörös Hold ma egy belső gyógyító utazásra invitál bennünket, így segít ezeket feltérképez          ni és begyógyítani, elengedni a múlt sebeit.  Engedjük, hogy a mai nap ereje elmossa a kétségeinket, aggályainkat. A Hold jegye egy igen érzelmes jegy, így hát nem meglepő, ha ma kissé érzékenyebbek vagyunk a kelleténél. Tudatosan tartsuk meg Önmagunk határát, ne vonódjunk bele mások drámáiba! Ez az utolsó Hold minőség ebben a Tzolkinban, így használjuk ki ezt a mai napot, hogy tisztán és letisztult érzelmekkel kezdhessünk neki egy új fejlődési ciklusnak. Felkavarodnak az elmúlt hetek, hónapok érzelmi állóvizei, felszínre hozva mindazt, amin már (akár) többször is átmentünk. A mai nap lehetőséget biztosít arra, hogy újra mozgásba hozzuk régi beragadt érzelmeinket, hogy átmosva őket, útjukra bocsássuk, vagy akár felhasználjuk őket az előre lépéshez.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Polarizálok, hogy megtisztítsak
Stabilizálva az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
A kihívás lunáris tónusával
Engem a születés ereje vezet utamon

  1. Tónus: 
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra: 
jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.

Meditáció: 
„Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.”

Megerősítés: 
„Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.”

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.