Kin 248* Sárga Mágneses Csillag* 08.24

85622A mai nappal elindul a Tzolkin utolsó hullámvarázsa a Sárga Csillag. A Csillag az Egyszerűsítésre a Harmónia felülvizsgálására hívja fel a figyelmünket. Mint mindig a Mágneses tónus új kezdetekre sarkall bennünket azáltal, hogy bevonzza azon szituációkat, személyeket, ahol ezeket az energiákat kamatoztathatjuk, vagy éppen ki kell fejlesztenünk.

A Csillag a Harmóniára az idillikus képre fókuszál, de ne feledjük, hogy ami számunkra Harmonikus, az nem feltétlenül jelenti ugyanazt környezetünk számára. Tartsuk fókuszunkban, hogy Tökéletes soha semmi nem lesz. Mindig, mindent lehet fejleszteni, változtatni. A Mi feladatunk, hogy meglássuk a Tökéletlenségben, a diszharmóniában is a lehetőséget! Ne bonyolítsuk túl a helyzetünket azzal, hogy fejben többször „lezongorázzuk” mit és hogyan kéne tenni ahhoz, hogy az legyen a végcél, hogy… Engedjük el ezt, mert ez csak frusztrációhoz vezet! Egyszerűsítsünk és fogadjuk el a tökéletlenséget.

Ne várjunk hát a „tökéletes pillanatra”, mert közben elszaladhat mellettünk a „közel tökéletes” és értékes Időt vesztegetünk el a várakozásunkkal. Most van itt a megfelelő idő/hely/állapot, a cselekvésre! Fogalmazd meg, tűzd ki magadnak célként, hogy milyen életre vágysz, milyen értékeket, élményeket szeretnél megélni a hétköznapokban.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Egyesítek, hogy megszépítsek
Vonzva a művészetet.
Lepecsételem az elegancia tárházát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.

Meditáció: 
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés: 
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.