Kin 246* Fehér Kristályos Világáthidaló* 08.22

385760_439494929430755_1328217959_n1A Kristályos Világáthidaló ma a felismerésekben rejlő erőt hozza el számunkra azáltal, hogy rámutat arra, mit nyerhetünk, ha mindazt amit eddig cipeltünk végre elengedjük. A Világáthidaló arra kér, hogy engedjük el végre az irányítást kezünkből és engedjük, hogy a Sas megtegye utolsó körét, rávezetve bennünket arra az útra, melyet a következő ciklusban majd be kell járjunk.

Lássuk meg az elmúlt napokban rejlő tanításokat, raktározzuk el elménkben, építsük be mindennapjainkba és engedjük el mindazt, ami rossz szájízt hagyott bennünk. Engedjük el mindazt a rögzült hiedelemrendszernek, ami azt súgja „ilyennek, vagy olyannak kellett volna lennie” ennek a hullámvarázsnak… Ne ítélkezzünk se önmagunk se környezetünk felett. Tanuljunk ma megbocsátást és engedjük meg, hogy minden olyan legyen amilyen. Adjuk meg magunkat a mai napnak, hogy megláthassuk a benne rejlő szépséget és harmóniát, mert ez a nap nem a cselekvésről szól, hanem a befejezésről. Váltsunk ma külső szemlélő üzemmódba és még egyszer rugaszkodjunk el a Sas energiáival, hogy Lássunk. Immáron tisztán és nyitott szívvel.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Szentelek, hogy kiegyenlítsek
Egyetemessé téve az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem az végtelenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást/bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.

Meditáció:
„Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.”

Megerősítés:
„Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.