Kin 245* Vörös Spektrális Kígyó* 08.21

3deedf0f58099271fcfc6e8c89a38977A Sas hullámvarázsban megjelenő Kígyó minőségei, ma felhívják figyelmünket arra, hogy higgyünk ösztönös megérzéseinkben, feltölt bennünket Életigenléssel és erővel, hogy elindulhasson bennünk az a Változás amit Vízióink generáltak.

Figyeljük ma meg, hogy életünkben hol jelenik meg a kimerültség, a rutin a fásultság és az unottság érzése, mert ez lesz az a terület, ahová összpontosítanunk kell a ma kapott energiainkat ahhoz, hogy céljainkat beteljesítve, tovább léphessünk a Csillag hullámvarázs Harmonikus és Egységes minőségébe. Engedjük, hogy a Kígyó energiái feltöltsenek bennünket szenvedéllyel, lelkesedéssel, mert ez kulcsfontosságú a tovább haladásunkhoz. Használjuk spontaneitását, hogy újdonságot teremtsünk, ezáltal megszabadítva magunkat a rutin és megszokás szürkeségéből. Építsük be ezt az energiát Vízióink és cselekedetünk elengedésének folyamatába is, miközben mély tisztelettel és hálával fordulunk az elmúlt időszak felé.

A mai nap energiáit jól kihasználhatjuk azzal, ha tudatosan figyeljük testünk jelzéseit és cselekedeteinket aszerint irányítjuk. Testünk egy eszköz, melyet erre az életre kaptunk, cseréje nem garanciális, így vigyáznunk, óvnunk kell őt! Testünk emlékezik minden múltban történt rezdülésünkre, így alkalmazzuk bölcsességét. Bármibe is kezdjünk ma bele, vessük bele magunkat teljes odaadással és szenvedéllyel. Meglátjuk, hogy az eredmény, nem várt sikereket hoz majd!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Feloldok, hogy megtisztítsak
Szabaddá téve az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
A felszabadítás spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
a tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.

Meditáció:
”Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés:
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.