Kin 231* Kék Planetáris Majom* 08.07

il_570xN.313418561Ma kiteljesedik mindaz, amiért a Szél hullámvarázsban dolgoztunk. A Majom ma a spontaneitásra és a játékosságra hívja fel figyelmünket. A Szél hullámvarázsban megjelenő Majom napja ma arra kér, hogy vegyük az életet picit könnyedebben, bízzunk a felső vezettetésben és hagyatkozzunk megérzéseikre, belső sugallatainkra.

A Majom minőségei mindig picit felforgatják a napjainkat (hullámvarázsunkat, hónapunkat) ezzel rákényszerítve arra, hogy egy más nézőpontból tekintsünk egy-egy adott témára, szituációra. Így tehát ne lepődjünk meg, ha ma semmi sem a terveink szerint alakul. Fogadjuk a mai nap minden szituációját nyitottsággal, és alázattal (ne feledjük, még mindig a Vihar hónapjában járunk!). Tudatosítsuk, hogy minden értünk történik. Hallgassunk belső vezettetésünkre, hogy összekapcsolódva a Majom játékosságával, egyensúlyba hozva a bennünk dúló ellentéteket, végre manifesztálódhasson mindaz, amivel az elmúlt 10 napban dolgoztunk. Ma segítséget kapunk ahhoz, hogy kifejezzük saját belső igazságunkat cselekedeteinkben és a kommunikációinkban. A könnyedség és humor mintegy eszköz, ma arra szolgál, hogy a nehézségeken átlendülve megláthassuk a  konfliktus, a probléma mögött rejtőzködő megoldást, az új utat vagy akár egy új lehetőséget.

Segíthetjük a mai nap energiáit, ha kicsit elengedjük magunkat és élvezzük az Élet adta apró dolgokat is. Használjuk ki, hogy vasárnap van, találkozzunk barátainkkal, játszunk, mókázzunk és nevessünk sokat. Ne feledjük a nevetés a legjobb orvosság. Oldja a félelmeket, elűzi a bánatot, könnyedséget ad a mindennapokhoz.

A Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy játsszak,
Előállítva a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.

Meditáció:
„Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.”

Megerősítés:
„Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.