Kin 230* Fehér Szoláris Kutya* 08.06

unicafe.hu-szelidites-000A Szoláris tónussal beléptünk a hullámvarázs „megvalósítási” fázisába, mely megmutatja, hogyan tudjuk elérni a célunkat, mik azok a bizonyos utolsó lépések a beteljesedés előtt, és feltölt lelkesedéssel. A Kutya jegye pedig felhívja figyelmünket az önmagunk szeretetének és elfogadásának fontosságára.

A Szél hullámvarázs során fokozottan észlelhettük, hogy mennyi félreértésre adhat okot a nem megfelelő kommunikáció. A félreértések oka legtöbbször nem az, amit mondunk, hanem az, ahogyan a fogadó fél értelmezi, illetve, ahogyan érzi. Mert hiába a kedves szavak, ha az érzelmi tartalom épp az ellenkezőjét mutatja a másiknak… Ha nincs meg bennünk a megfelelő összhang, ha hagyjuk, hogy gondolataink csapongjanak, vagy ha csupán a kapcsolódás, az odatartozás érzése miatt locsogunk, az mind-mind a Szellemmel való kapcsolódásra hívja fel a figyelmet. A Szél és a Kutya jegy kombinációja ma segítséget nyújt ahhoz, hogy elsősorban a belsőnkben tegyünk rendet.

Kapcsolódjunk tudatosan össze először a belső gyermekünkkel, akár csak egy rövid belső párbeszéd erejéig. Kérdezzük meg magunktól, hogy mire van szükségünk, mi az, amit valóban szeretnénk? Ezt a kapcsolódást elérhetjük akár meditációval, egy lágy zenével, rajzolással, vagy bármilyen olyan tevékenységgel, mely kikapcsol bennünket a zajos világunkból és időt és teret tud biztosítani arra, hogy zavartalanul Önmagunk lehessünk.

A Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Lüktetek a szeretet érdekében
Megvalósítva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A szándék szoláris tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva. A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés:
„Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.