Kin 226* Fehér Felhangos Világáthidaló* 08.02

pocahontas___colours_of_the_wind_by_vassantha-d5jn7r3A Felhangos tónusú Világáthidaló minősége lép ma be közénk, lendületet hozva a hullámvarázsunk témájához, rávilágítva mindazokra a dolgokra, gondolatokra, melyeket itt az ideje elengednünk. A mai napon próbáljunk meg nem mindent előre „leagyalni”, előre eldönteni a dolgok végkimenetelét.

A Világáthidaló segíti a Vihar hónap hozta átalakulást, átváltozást azáltal, hogy segít felderíteni az elengedendő területeket. A mai nap arra kér bennünket, hogy fogadjuk el a dolgokat és az Életet, úgy ahogy a jelenben van. El kell engedjük azt az idealisztikus képet melyet ezekről őrzünk. Figyeljük meg, hogy a mai nap folyamán mi vagy ki az, akivel szemben heves érzelmeket, netán elutasítást táplálunk? Nagy valószínűséggel elérkezett az idő, hogy végre elengedjük ezeket! Ne feledjük, minél erősebben harcolunk valami ellen, azok annál erősebben és nagyobb mértékben lesznek jelen az életünkben. Higgyünk a Mindenség és a Szellem erejében, bízzunk a belső hangban és merjünk Elengedni mindent, még azt is ami először félelmet kelt bennünk. Tudatosítsuk, hogy a Mindenségben REND van, melynek alázattal tartozunk.

Tekintsünk pozitív hozzáállással a mai napra, adjuk át magunkat ennek a Változásnak ítélkezés nélkül! Tartsuk fenn a tiszta szándékot, és figyeljük meg, ahogy a régi minták egyszerűen elolvadnak és elhalnak. Lehet ennyire egyszerű!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Megerősítek, hogy kiegyenlítsek,
Irányítva az alkalmat.
Lepecsételem a halál tárházát,
A kisugárzás felhangos tónusával.
Engem a szellem ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.

Meditáció:
„Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.”

Megerősítés:
„Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.