Kin 225* Vörös Önálló Kígyó* 08.01

tumblr_ndb9rcOvpT1qarcx9o1_250.jpgA hullám 4. napján a Vörös Kígyó energiái lépnek be, feltöltve célunkat szenvedéllyel és lelkesedéssel. Ez az Önálló tónussal együtt hatalmas lendületet adhat így ma stabil alapokra fektethetjük az eddig tanultakat. A Szél hullámvarázsban megjelenő Kígyó minősége miatt ma ne csupán a szellemi Inspirációra, de testünk jelzéseire is figyelnünk kell.

Az elmúlt napok fáradtság érzetét, mintha elfújták volna, ma olyan tett erő és lelkesedés lehet rajtunk úrrá, hogy szinte semmi sem állíthat meg. A Kígyó ma felébreszti kreativitásunkat, érdeklődésünket, így egészen új utakra vezérel bennünket. A mai nap tökéletes arra, hogy új dolgokba fogjunk bele. Arra kér, hogy legyünk spontánok, lelkesek, de mindig figyeljünk belső ösztöneinkre, melyek megsúgják mi helyes, mi helytelen, Tudatosan figyeljünk a nap folyamán a testben megjelenő érzetekre, ösztönös megérzésekre, és hallgassunk is rájuk. Éljük meg mindazt, amit a mai nap kínál nekünk és figyeljünk rá, hogy ezen energiákat, a Szellemi szolgálatba állítsuk. Így a Szél és a Kígyó együttes segítségével ma közelebb kerülhetünk a Lelkünkhöz, mely nagyban előre lendíti fejlődésünket.

Fordítsunk hát ma különös figyelmet testünkre, esetleg kezdjük a napot egy kiadós nyújtással, hogy átmozgassuk tagjainkat és beindítsuk az energiák áramlását.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Meghatározok, hogy túléljek
Megszabva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A forma önálló tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.

Meditáció:
”Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés:
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.