Kin 223* Kék Lunáris Éjszaka* 07.30

dcf5b2b0fb94bab96c9b9945e315dbfbMa lehetőséget kapunk arra, hogy egy mély belső utazást tegyünk Önmagunkba, hogy felfedezhessük mindazt a képességet, melyre szükségünk lesz, az elkövetkező napokban. Megtapasztalhatjuk a Szél energiáinak ellenpólusát, hogy mérlegre téve a két oldalt meghozhassuk a megfelelő döntést.

Ahhoz, hogy valamiről megbizonyosodjunk, hogy jó vagy rossz előbb el kell mélyedni a két végletben, hogy tapasztalatokat gyűjtve könnyebben dűlőre juthassunk. Az Éjszaka az álmokkal, és a félelmekkel dolgozik, melyek a tudatalattinkban rejtik a ránk váró ajándékokat. Bizonyosan többször előfordult már, hogy az álmunkban történtek üzeneteket hoztak el számunkra, vagy esetleg újraélve egy már megtörtént eseményt más fénybe helyezi az akkori történéseket. Figyeljük meg álmunkat, és váljunk nyitottá a belső intuícióinkra, mert bármily halkan is szólít meg, hatalmas segítséget fog nyújtani a későbbiekben.
Bár az éjszaka visszavonulásra és elmélyülésre szólít fel, a Szél hullámvarázsban mégis inkább arra ösztönöz, hogy kommunikáljuk ki a bennünk felmerülő gondolatokat, érzéseket tisztán és érthetően. Mélyedjünk el Lelkünk legeldugottabb részeiben és fedezzük fel azon vágyainkat, melyek eddig rejtve maradtak előttünk.

Figyeljünk, de ne ítéljünk. Hallgassunk, hogy meghallhassuk önmagunkat. Kommunikáljunk, hogy megértessük környezetünkkel Valódi énünket. Ha tiszta szándék vezeti gondolatainkat és szavainkat, akkor mély, felismeréseket rejtő beszélgetéseket élhetünk át.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Polarizálok, hogy álmodjak,
Stabilizálva az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét,
A kihívás lunáris tónusával.
Engem a vízió ereje vezet utamon.

  1. tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason

Meditáció: 
„Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca”

Megerősítés: 
„Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.