Kin 207* Kék Kristályos Kéz* 07.14

4930ca3d18241e236f7a5b9bdbc0f6b8A Kristályos Kézzel, ma a napvilágra kerül mindaz, amit az elmúlt napokban elsajátítottunk, és amit útravalóként magunkkal vihetünk a következő hullámvarázsra, valamint az is, ami immáron megérett az elengedésre, a lezárásra. A Kéz, gyógyírt nyújt felszaggatott sebeinkre és segíti a hullámvarázs lezárását.

A Harcos hullámvarázsban megkezdett feladatainknak, itt az ideje pontot tenni a végére. A Kéz arra kér, hogy egy szálat se hagyjuk elvarratlanul! Priorizáljunk és egyenként vigyük végig feladatainkat. Most már csupán néhány napunk van hátra a Fehér Planetáris Varázsló évből, így különösen fontos, hogy előkészítsük a terepet a Hold hullámvarázsnak. Az utolsó 11 nap feladata, hogy érzelemtestünket letisztítva vezessen át bennünket az Újévbe! Erősítsük magunkban mindazt az erőt, amelyre rábukkantunk az elmúlt időszakban. Engedjük el a régi szokásokat, nem működő kapcsolatokat, kinőtt tevékenységeket, és hagyjuk abba a halogatást. Ne feledjük, ahhoz, hogy valami új minőség elindulhasson, helyet kaphasson életünkben, ahhoz helyet kell neki biztosítsunk.

Ma tehát álljunk meg egy pillanatra, tekintsünk végig az elmúlt év történésein, és mérlegeljünk, mi az a teendőnk, melyek ez idő alatt érvényét vesztették és mi az, mely prioritást élvez.  Használjuk a Kézben rejlő cselekvés erejét arra, hogy ezzel a gyógyulással, egy újabb lépést tehessünk önmagunk és céljaink felé.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Szentelek a tudás érdekében
Egyetemessé téve a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.

Megerősítés:
Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.