Kin 206* Fehér Spektrális Világáthidaló* 07.13

elengedniA Spektrális Világáthidaló, ma a teljes megadásra szólít fel bennünket. Arra, hogy engedjük át magunkat a Harcos hullámvarázs tanításának, merjük elengedni az irányítást és mindazt, aminek mennie kell, hogy bekövetkezhessen az átalakulás.

A mai nap arra kér, hogy tanuljunk meg alázattal viselkedni a Mindenség akarata előtt, elengedni és megbocsátani mind önmagunknak, mind környezetünknek. A kontroll feladása nem a gyengeség jele, csupán a tudat, hogy a Mindenségben rend van, így minden úgy van jól, ahogyan történt, történik. Ez a megadás ellentétes a feladással, vagy a hatalom, erő másra ruházásával. Ebben a megadásban felszabadulhatunk a Jelen pillanatában. Ma azt tapasztalhatjuk, hogy a régi jól bevált minták, ma valahogy mégsem működnek… Átmeneti időszakban vagyunk ugyanis, amikor a régi már nem, az új pedig még nem működik zökkenőmentesen. Engedjük el nyugodt szívvel mindazt, amit eddig tudtunk és merjünk hagyatkozni az Új tanításokra. Engedjük meg magunknak, hogy most csak úgy legyünk. Elvárástól, megfelelési kényszertől és ítéletektől mentesen. Tapasztaljuk meg a Harcos erejét, és bízzunk abban a halk belső hangban, ami az elmúlt 11 napban mindvégig a fülünkben duruzsolt. A Harcos a Világáthidaló minőségeivel, ma bátorságot ad ahhoz, hogy szembe nézzünk a Változással és elfogadjuk feltételeit!  Fontos azonban, hogy ez a döntés őszintén és szívből történjen, különben csak újabb akadályt állítunk magunk elé: az Elvárást. Fókuszáljunk továbbra is az előző időszakban kijelölt célra és csak legyünk! Adjuk meg magunkat a Változásnak! Minden pont úgy van jól, ahogy lesz!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Feloldok, hogy kiegyenlítsek
Szabaddá téve az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.

Megerősítés: 
Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.