Kin 199* Kék Önálló Vihar* 07.06

gaia_by_michael_c_hayes-d78djvmA Önálló tónusú Vihar egyensúlyra törekszik. Ahonnan elvesz, oda vissza is tesz. Mindazon felismeréseket, melyeket a tegnapi nap hozott el számunkra, ma a Vihar száműzi életünkből, elősegítve a változást, az átalakulást.

A Vihar ma kissé felkorbácsolja ugyan az érzelmeket, de ugyanakkor le is tisztítja őket, így ha majd a vihar elült, egy tisztább képet láthatunk meg. Igyekezzünk ma megtartani stabilitásunkat, tudatosítsuk, hogy minden elmúlik egyszer, a jó is ugyanúgy mint a rossz. Tartózkodjunk a jelen pillanatban és merjük teljes egészében megélni a Most pillanatait. Tudatosan el kell engedni mindent, amihez eddig betegesen ragaszkodtunk, bármi is legyen az! Engedjük el, hogy ne ránthasson magával. Bízzunk magunkban és képességeinkben, tudatosítsuk, hogy belső stabilitásunkhoz nincsen szükségünk másra, csakis Önmagunkra! Ne harcoljunk a változás ellen. Alázattal fogadjuk el ami jön, hogy így visszanyerhessük az ellenállással vesztett életenergiáinkat. Használjuk fel a Harcos belső erejét és bátorságát és tervezzük meg a következő lépéseinket.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Meghatározok, hogy katalizáljak
Megszabva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A forma önálló tónusával
Engem a vízió ereje vezet utamon

  1. Tónus:

Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.

Meditáció: 
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.