Kin 198* Fehér Elektromos Tükör* 07.05

cool crystal ball.jpgMára virradóra, Újholdra ébredtünk, mely mindig új kezdeteket hoz el. A Tükör energiáival kézen fogva, a mai nap rávilágít egy új útra, egy új metódusra, melyen haladni érdemes. A 13. hónapnak és a Harcos erejének köszönhetően most kiviláglik mindaz, amit hátra kell hagyjunk az új élet reményében.

A mai napon a Tükör felfedi számunkra a múlt illúzióit, melybe oly sokáig kapaszkodtunk, ezzel picit felszakadhatnak olyan régi emlékek, érzelmek melyeket felismerve és tudatunkba emelve végre tiszta szívvel elengedhetünk. Mindezzel felszabadíthatjuk magunkat a múlt terhei alól és a mélyen gyökerező félelmeinktől, melyek akadályoznak kibontakozásunkban. Ha ma valaki, vagy valami mélyebben megérint bennünket és valamilyen intenzív érzelmet vált ki belőlünk, az mindig egyfajta figyelmeztetés, hogy bizony a kiváltó okkal dolgoznunk kell. Nézzünk hát bele saját tükrünkbe és a Harcos segítségével fogalmazzuk meg a kérdést, vajon hol jelenik meg életünkben ez a tulajdonság, gondolat, hogyan kezdődött? Mi célt szolgál/szolgált? Mivé szeretnénk válni? Az is előfordulhat, hogy mindez csupán egy rég lezáratlan ügyre hívja fel figyelmünket. Itt az ideje, hogy pontot tegyünk ezek végére. Tekintsünk Tudatosan ezekre az észlelésekre úgy, mint Ajándékra, hiszen csak Tanítani jöttek. Fogadjuk el megjelenésüket, és ítélkezés nélkül bocsássunk meg Önmagunknak és másoknak.  „A megbocsátás olyan érzés, mintha levennének rólad egy terhet, így szabadon elengedheted a múltat, és tovább léphetsz az életben.” / Desmond Tutu/
A Harcos bátorságával és makacs kitartásával felvértezve tudatosítsuk, hogy képesek vagyunk tovább haladni utunkon!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Aktiválok, hogy visszatükrözzek
Megkötve a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.

Meditáció:
Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.