Kin 130* Fehér Kozmikus Kutya* 04.28* MAG

gyógyítsd meg a szívedA Kozmikus Kutya jegyével, zárul a Tükör hullámvarázs. Az elmúlt napokban lehullott a lepel az életünkben gondosan felépített illúziókról, a hamis ideákról. A mai nap segítséget nyújt ahhoz, hogy mindezzel megbékéljünk és felszólít bennünket önmagunk feltétel nélküli szeretetére és elfogadására.

A Kutya a MAG napok erejével támogatja az Önmagunkhoz való hűséget és szeretetet. Azt, hogy az elmúlt napok dacára is, fogadjuk el Önmagunkat olyannak, amilyenek vagyunk, még hibáinkkal és gyengeségeinkkel együtt is. Bocsássunk meg önmagunknak, tudatosítsuk, hogy minden értünk történt, legyünk hálásak a tanulságokért és bizonyítsuk elkötelezettségünket Önmagunk felé. Tanuljunk az elmúlt napok visszajelzéseiből. Nehéz napok állnak mögöttünk, a régi, elavult gondolatok, minták vagy érzések felismerései megviselhettek bennünket úgy kívül, mint legbelül. Ma engedjük el az elmúlt napok eseményeit, hagyjuk el az önmarcangolást és az ítélkezést és tekintsünk pozitívan a jövő felé. Tudatosítsuk magunkban, hogy minden lépésre, – legyen az jó vagy „rossz” – szükségünk volt ahhoz, hogy ma ott legyünk ahol jelenleg tartózkodunk; hogy minden pillanatban a lehető legtöbbet hoztuk ki magunkból. Most hogy megláthattuk mivé válhatunk, felkészülhetünk arra, hogy mindezt meg is teremtsük egy nézőpontváltással, mely a holnapi Kék Majom hullámvarázzsal veszi kezdetét.

Ma ne várjunk másra, adjuk meg önmagunknak azt a szeretetet és törődést, melyet szívesen vennénk környezetünktől. Ne feledjük, ha mi nem tudjuk Önmagunkat feltételek nélkül szeretni és elfogadni, úgy hogy várhatnánk el azt, hogy más így viszonyuljon hozzánk? Bízzunk képességeinkben, hallgassunk belső megérzéseinkre. Mondogassuk a Fehér Kutya megerősítését: „Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Kitartok a szeretet érdekében
Túlhaladva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

13. Tónus:
Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
„Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.