Kin 129* Vörös Kristályos Hold* 04.27* MAG

36e6d93f2dbfa958b3b481908757a87c.jpgMa a Kristályos tónussal elérkezik a tisztánlátás ideje. Mindaz a tapasztalás melyet az eddigi napokban átéltünk, ma összeáll egy nagy egésszé, rávilágítva a Tükör hullámvarázs tanítására. A mai MAG nap a Hold jegyében telik, mely az érzelmeinkre és azok határaira hívja fel figyelmünket.

Felismerhettük eddig el nem ismert tulajdonságainkat, a világgal, életünkkel kapcsolatban megalkotott elképzeléseinket. Tehát mindazon dolgokkal, amelyek elhoztak minket a jelenünkbe, de nem tudják tovább támogatni jövőnket és céljainkat. A Hold ma arra kér, hogy emlékezzünk kik is vagyunk valójában. Tudatosítsuk magunkban, hogy milyen értékeinket, képességeinket láttunk meg az elmúlt napok Tükrében; arra, hogy egy értékes Szellemi létezők vagyunk, és elemi jogunk van az istenivel való összeköttetésre! Ébresszük fel a harmadik szemünket, váljunk még inkább befogadókká, hogy ezt az Isteni energiát utána magunkból kisugározva, jelzőtüzekké válhassunk. Ezek mind fejlődésünket és növekedésünket szolgálják – egy visszajelző rendszer, melyből bepillantást nyerhetünk utunk mélyebb értelmébe.

Figyeljünk oda minden érzékszervi jelre, minden útmutatásra, ami erőteljes érzelmeket vált ki belőlünk. Keressük meg azokat a negatív és korlátozó hiedelmeket, amelyek visszatartanak minket a teljesség megtapasztalásától. Lássuk meg, hogy milyen régi sérülések irányítják ezeket a háttérből, és generálják életünkben a kapott tükröket. Ezek azért jelenhettek meg, mert valamit szeretnének megmutatni nekünk.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Szentelek, hogy megtisztítsak
Egyetemessé téve az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon

12. Tónus:
Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.”

Megerősítés:
„Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.”

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .