Kin 119* Kék Lunáris Vihar* 04.17

dancing_in_the_rain_by_mevea-d5wgtuhA mai napon a Kék Vihar tisztító esőt hoz el számunkra, melyben lemoshatjuk magunkról mindazon terheket, melyek nem hozzánk tartoznak. A Lunáris tónus ma elénk tárja a Tükör hullámvarázs témájához tartozó kihívásokat, nehézségeket, hogy ezeket felismerve könnyebben átjuthassunk ezeken a buktatókon.

Ahhoz hogy a következő napokban beérkező tiszta új minőségeket beépíthessük életünkbe, személyiségünkbe, helyet kell számukra teremtenünk. Ehhez nyújt ma segítséget a Vihar tomboló és mindent átalakító ereje, mely (ha engedjük) magával ragad minden idejétmúlt energiát, minőséget, de akár még személyeket is. Tudatosítsuk magunkba, hogy bár lehet, most még nem látjuk, de a Mindenségben Rend uralkodik, és ezen RENDező elv szerint munkálkodnak körülöttünk is az energiák. A Vihart minden esetben alázattal kell kezelni, megélni, hiszen mint tudjuk, ami ellen harcolunk az a befektetett energiáinkkal együtt növekedni fog. Így fogadjuk ma el bármi is történik, köszönjük meg a tanítást és szeretettel bocsássuk útjára mindazt, aminek mennie kell. Bízzunk önmagunkban és a Mindenség erejében, és éljük át azt a felszabadító érzést, amikor ezek az évek óta cipelt mázsás terhek lehullanak vállunkról.

A mai napunk igen érzelmesnek ígérkezik. Olyan szeszélyes érzelmi hullámokat élhetünk ma meg, mint a nyári záporok. Amilyen gyorsan a felszínre tör egy érzés, düh, gondolat, ugyanolyan gyorsan el is tűnik majd.  Ezt az érzelmi hullámvasutazást csakis úgy vészelhetjük át biztonságban, ha belső központunkban lehorgonyzunk és tudatosítjuk „Elmúlik!” Engedjük, hogy a Vihar átalakítsa nézőpontjainkat és felszabadítson bennünket a kétségek terhei alól is.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Polarizálok, hogy katalizáljak,
Stabilizálva a lényeget
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A kihívás lunáris tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus:

„Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.”

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés:
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.