Kin 118* Fehér Mágneses Tükör* 04.16

surfing-the-universe-faa_0A Mai napon a Fehér Tükörrel egy új hullámvarázs veszi kezdetét. Ez azt jelenti, hogy 13 napon keresztül lehetőséget kapunk arra, hogy átlássunk azokon az illúziókon, tévhiteken, melyeket mára már valóságnak hiszünk. A Mágneses tónus ma bevonzva azon helyzeteket, eseményeket vagy embereket, akik segédletével lehullhat végre a lepel, ezzel remek alkalmat nyújtva arra, hogy tiszta vizet öntsünk a poharunkba és realizáljuk a VALÓSságunkat.

Lehetőséget kapunk, hogy szembe nézzünk az igazsággal, meglássuk a sötétben rejtőző részeinket, és befejezzük a lezáratlan leckéket. Figyeljünk azon helyzetekre, emberekre, amelyek kibillentenek bennünket a lelki egyensúlyunkból. Lehet ez akár negatív, vagy pozitív, ez mindenképp azt jeleni, hogy dolgunk van vele. Fogadjuk el önmagunkat és az elénk vetített képeket, melyet a tükör mutat. Vegyük észre, hogy mely tükör a Miénk, mert, ahogy mások tükröt tartanak nekünk, úgy mi is ugyanezt tesszük Nekik! Használjuk helyesen ítélőképességünket és lássuk meg, ismerjük be, ha hibáztunk.
Ne bíráljunk, és ne ítélkezzünk!

Használjuk és tanuljunk az új felismerésekből! Senki sem tökéletes, az Önismeret, pedig egy fájdalmas műfaj, de csak így érdemes élni! Köszönjük meg a tapasztalást, és dolgozzunk azon, hogy ezt pozitívként éljük meg, tanuljunk hibáinkból.
A Mágikus szavak a következő napokban melyeket magunknak és másoknak is mondjunk el bátran: Sajnálom! Bocsáss meg! Köszönöm! Szeretlek! Hálás vagyok!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Egyesítek, hogy visszatükrözzek
Vonzva a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.

Meditáció:
Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.