Kin 98* Fehér Rezonáns Tükör* 03.27

tükörA mai nappal elérkeztünk az Ember hullámvarázs feléhez. A Rezonáns tónusú Tükör napja, ma egy kisebb visszatekintésre, önvizsgálatra ad lehetőséget. Arra, hogy megláthassuk hová jutottunk az elmúlt napokban, illetve azt is, hogy mely régi nézetek, gondolati minták váltak mára már feleslegessé.

A tegnapi naphoz hasonlóan ma is útmutatókat kapunk, csak ma visszatükröződések által. Mindazon események, személyek melyek ma kibillentenek bennünket nyugalmunkból, egyfajta visszajelzésként szolgálnak. Ha ma valami vagy valaki erős érzelmeket vált ki belőlünk, figyeljük meg, vajon ezek a minőségek bennünk hol mutatkoznak meg. Vizsgáljuk meg ezt az élményt, érzést és merüljünk el benne, hogy megláthassuk mi az, amin még dolgoznunk kell, milyen leckét hozott el számunkra. Figyeljük meg ezeket az érzéseket ítélkezés és önostorozás nélkül, hogy megláthassuk mely gondolati vagy viselkedés minták érettek meg arra, hogy útjukra bocsássuk őket. Zárjuk le régóta cipelt terheinket, hogy holnap új erőre kapva születhessünk újjá a Vihar ereje által. Akárhogyan is alakul ez a mai nap, forduljunk magunk felé szeretettel és elfogadással. Ne a veszte(s)séget lássuk meg az összetörött tükörben, hanem a Lehetőséget, melyet az Ember hullámvarázsban most el is érhetünk!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Levezetek, hogy visszatükrözzek,
Ösztönözve a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

7. Tónus:
Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
„Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
„Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.