Kin 34* Fehér Galaktikus Varázsló * 01.22.

spirituc3a1lis-lc3a9lekgyc3b3gyc3a1sz-kc3a9pzc3a9s.pngA Mai nap a visszajelzéseké. A Galaktikus tónusú Varázslóval, ma felelevenedik az előző hullámvarázs témája, rávilágítva arra, hogyan is tudtuk beintegrálni tanítását. Emlékezzünk, hogy milyen világot álmodtunk meg magunknak az előző hullámvarázs alatt, mi az amire szívünk mélyén vágyunk.

A Fehér Varázsló nap segít abban, hogy összehangoljuk Szívünket és Elménket, ezáltal nyitottabbá és befogadóbbá válhassunk az Univerzum nagyobb megértésére. Kapcsolódjunk össze belső Mágusunkkal, aki erejét a Mindenséggel összehangolva és felvállalva cselekszik, hogy megvalósítja Önmagát és az általa megálmodott világot. Ne várjunk külső megerősítésre, visszajelzésekre. Álljunk ki nap, mint nap a kitűzött céljaink mellett, ezzel is megerősítve döntésünket. Vállaljuk fel személyi erőnket, azokat a képességeket, melyeket felfedeztünk magunkban, anélkül, hogy külső elismerésre, státuszra, irányításra vagy hatalomra szeretnénk szert tenni általuk. Figyeljük ma meg, hogyan jelenik meg életünkben az irányítás és a személyes hatalom kérdésköre. Hajlamosak vagyunk-e úgy kontrollálni, akár manipulálni környezetünket – érzelmi befolyásolással, hogy a dolgok a kedvünk szerint alakuljanak? Mi motiválja akaratunkat? Legyünk őszinték és igazak önmagunkkal és másokkal szemben is. Merjünk szembe nézni a valós okokkal, és használjuk a Kéz energiáit, hogy ezen területek sebeit begyógyítsuk és véget vessünk ennek habitusnak.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Harmonizálok, hogy varázsoljak
Formálva a fogékonyságot
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

8. Tónus:
Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.”
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!

Megerősítés:
Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.