Kin 33* Vörös Rezonáns Égenjáró * 01.21.

skywalker overElérkeztünk a Kék Kéz hullámvarázs feléhez, ma felfedezhetjük milyen új utakra, lehetőségekre lelhetünk, ha elengedjük és begyógyítjuk régi tapasztalataink okozta sérüléseinket. A Vörös Rezonáns Égenjáró, ma megteremti azt a biztonságos teret, ahol mindezt megtehetjük és összekapcsolódhatunk a Forrással, hogy feltöltekezhessünk.

Ma az Égenjáró kíváncsisága lesz a hajtóerőnk, mely arra kér, hogy mozduljunk ki a biztosnak hit remetelakunkból és fedezzük fel mi vár ránk az új világban! Induljunk el végre a Saját utunkon, melyet már nem árnyékol be a múlt „szelleme”. Bátran bízzuk rá magunkat és engedjük, hogy kitágítsa látókörünket. Ne féljünk a kudarctól, mert az is csak egy újabb lépcső a fejlődésünkben. Bízzunk ösztöneinkben és abban, hogy semmi rossz nem történhet velünk, hiszen a Mindenségben Rend uralkodik. Ha nem nyerünk, akkor tanulunk belőle! Álljunk ellent a kísértésnek, hogy begubódzunk! Ma merjünk kockáztatni és az eredmény nem marad el! Ne feledjük tanítását: mi vagyunk a csatorna, mely összeköti a földet az éggel. Nyíljunk hát meg a Forrás energiáinak érezzük, ahogy eltölt és átjár minden sejtünket. Merítsünk innen erőt az előttünk álló úthoz.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Levezetek, hogy felderítsek
Inspirálva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

7. Tónus:
Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.

Megerősítés:
A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.