Kin 254* Fehér Rezonáns Varázsló* 12.13.

4930ca3d18241e236f7a5b9bdbc0f6b8A mai nappal kezdetét veszi a hatodik Maja holdhónap, melyet a Fehér Varázsló ölel át. Minden esetben az hónap kezdő jegye színezi be a következő 28 napot. Esetünkben, a 6 (Rezonáns tónusú) hónapot a mai nap energiái fogják áthatni. Éppen ezért legyünk nagyon tudatosak és körültekintőek, hiszen a ma szembe kerülő témák fogják áthatni a következő napjainkat.

Ez egy aktív nap (hónap) lesz, amikor is le kell tennünk a voksunkat a Fény mellett. A Varázsló minden alkalommal a szív bölcsességre, az Isteni akarattal való összehangoltságra hívja fel a figyelmünket. Engedjük el a hatalom, az irányítás kérdéseit, hogy a Szellem beléphessen életünkbe. A Csillag hullám megmutatja a világban azokat a dolgokat, amelyeket ideje felismernünk és átalakítanunk. Egyszerűen fogalmazzuk meg mi szívünk igaz vágya, mit szeretnénk elérni. Ne Akarjuk, csupán vágyként, igényként jelenjen meg. Állítsuk vágyainkat a Mindenség szolgálatába, tehát igyekezzünk úgy „vágyakozni”, hogy azzal ne csupán önös érdekeinket érvényesítsük. Nem kell itt nagy dologra gondolni, Világmegváltó terveket kiötleni (bár ha van ilyen azt is szívesen vesszük) elegendő, ha a mi vágyaink egyeznek közvetlen környezetünk szükségleteivel. Egyszerű példa: nagyon szeretnék jogosítványra szert tenni, hogy szabadságot adjon, ugyanakkor szívesen elfuvarozom pl. a szomszéd nénit az esőben bevásárolni, hogy ne kelljen cipekednie. Egyszóval a Teljességet nem csupán Nagy tettekkel lehet megélni, hanem apró, önzetlen gesztusokkal is. A Változás mindig egy apró lépéssel kezdődik. Ha változást szeretnénk látni a Világban, az első lépés Velünk kezdődik! Ha mindenki csupán a „maga portálján sepregetne”, szebb Világban élhetnénk… Hiszen, mint tudjuk, ha egy cselekvésnek magasabb indítéka, szándéka van, akkor a Világmindenség összefog a cél támogatására!

Higgyünk Önmagunk képességeiben, értékeinkben és Teremtő erőnkben. Ne másoktól várjuk a megerősítést, a támogatást, hanem találjunk rá Önmagunkban az Erőre!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Csatornázok a varázslás érdekében
Ösztönözve a fogékonyságot
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

7. Tónus:
Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.”

Meditáció: „Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: „Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az isteni akarathoz.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.