Kin 201* Vörös Ritmikus Sárkány* 02.03

speedpaint_dragonheart_by_luzerrante-d5ynffqA mai napot a Vörös Sárkány, a gondoskodó Ős-anya energiái teszik melegebbé. A Ritmikus tónus ma segít a döntéshozatalban, együtt a Harcos jegyével, ma megadja a kellő bátorságot, hogy bele merjünk vágni az előttünk álló új lehetőségekbe.

Az elmúlt napokban már megalapoztuk új céljainkat, begyűjtöttük a hozzá szükséges információkat, ma pedig elérkezett a döntés ideje, hogy megtegyük azt a bizonyos Első lépést. A Harcos és a Sárkány jegy kombinációja, ma megadja mindazt a bátorságot, szerető és támogató gondoskodást, mellyel bizton célunkhoz érkezünk. A döntés, mint mindig, csakis a mi kezünkben van. Úgy vélem, hogy az elmúlt küzdelmes és kemény időszak, csak úgy nyerhet értelmet, hogy ha véghezvisszük terveinket! Ha meghátrálunk, vagy hezitálunk kétségeink miatt, akkor csakis a kudarc várhat ránk. Döntenünk kell. Persze választhatjuk azt is, hogy nem döntünk és hagyjuk, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek, vagy akár elmenjenek mellettünk; de ez esetben jó, ha felkészülünk és készek vagyunk szembe nézni a konzekvenciákkal, hogy majd ebből tanulhassunk.

Szavazzuk meg a Bizalmat Önmagunknak, és merjünk belevágni ebbe az új és szokatlan vállalkozásba. Csakis tapasztalás útján érhetjük el a Fejlődést! Tegyük félre a félelmeinket, a kétségeinket, hiszen Minden értünk történik! Nincsenek rossz döntések. Nincsen lehetetlen, csak tehetetlen! Most, hogy már a nappalok is egyre hosszabbak, használjuk ki hasznosan! Vessünk véget az eddigi Remete létnek és ugorjunk fejest az új Kalandba!

Mantra:
Szervezek, hogy tápláljak
Kiegyenlítve a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

6. Tónus:
Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció:
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.