KIN 191* Kék Szoláris Majom* 04.29

191-chuen-9A Kék Éjszaka hullámvarázs egy mély Önismereti útra vezényelt bennünket, melynek 9. napja tovább fokozza mindezt. A Szoláris Majom a maga sajátos módján csavar nézőpontunkon, hogy ezzel még inkább elmélyülésre és lezárásra ösztönözzön bennünket. Így egyfajta megújuló növekedésben lehet részünk mind személyiség, mind lelki és energetikai szinteken. Ma tehát ne lepődjünk meg, ha a mai nap eseményei felborogatják biztonságosnak hitt kis világunkat, fokozva a feszültséget. Teszi a Majom mindezt azért, hogy kizökkentve a mindennapokból, egy új lehetséges utat mutasson meg számunkra.

Egyre erősödik a Kék Éjszaka hullámvarázs energiája így nem meglepő, ha feszültebbnek érezzük magunkat. Ebben a hullámban megjelenő Majom minőségét úgy tudnám legjobban jellemezni, mintha egy puskaporos hordón ülnénk és a Majom épp egy gyufával játszik mellettünk… Ahhoz, hogy leállítsuk, bele kell mennünk a játékába és meg kell nézzük, mi az, amit mutatni szeretne nekünk. A mai napra a legjobb, ha félretesszük a komolyságot, a merev nézeteinket, elképzeléseinket, mert ma akárhogy is tervezünk, abba valami „hiba csúszhat”.  Kezeljük spontán az elénk kerülő helyzeteket, legyünk rugalmasak és alkalmazkodók és a legfőbb: Ne veszítsük el gyermeki ártatlanságunkat! A mai nap vezető energiája a Kék Kéz, mely segít feldolgozni és lezárni a múlt terheit, így gyógyítva az elmúlt napok sérüléseit. Adjuk át magunkat neki hittel és szeretettel, hogy felülemelkedve a konfliktusokon, végre tisztán lássunk!

A mai nap energiáit segíthetjük, ha kicsit ellazulunk és felszabadítjuk magunkat a mindennapok terhei alól. Nevessünk ma sokat, találkozzunk barátainkkal, fejezzük ki bátran és nyíltan érzelmeinket. Ne féljünk ma nyíltnak és sebezhetőnek lenni. Ébresszük fel és szeretgessük meg belső gyermekünket! A mai legfőbb tanítás, hogy ne engedjük, azt, hogy a mindennapok drámái beszippantsanak bennünket!

Mantra:
Lüktetek, hogy játsszak
Megvalósítva az illúziót
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A szándék szoláris tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.

Meditáció: 
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés: 
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .