KIN 190* Fehér Galaktikus Kutya* 04.28

190-oc-8Amikor elérünk egy Hullámvarázs Galaktikus (8-as) minőségébe, egyfajta megmérettetés lesz részünk. Eldől, hogy mindaz, amit eddig tettünk, és azok a döntések, amelyeket meghoztunk, elegendőek voltak-e ahhoz, hogy a Mindenség tovább lendítsen minket utunkon. Ha kevésnek bizonyul, lehetőséget kapunk a további gyarapodásra, ha viszont elértük azt a szintet, ahol a Mindenség össze tud velünk kapcsolódni, megtapasztalhatjuk a sikert és a könnyed tovább haladást.

A Kék Éjszaka Hullámvarázs 8. napja a Fehér Galaktikus Kutya minőségét képviseli, így újra felmerülnek az önértékeléssel és önelfogadással kapcsolatos témák. Az Éjszaka hullámvarázs során mély önismereti utazást tehettünk belső világunkba, ahol rálelhettünk eldugott értékeinket és felismerhettük a kételyeink, a félelmeink mögött meglapuló lehetőségeinket. Mindez a Kutya jegyével együtt felhívja figyelmünket, az Önmagunkhoz fűződő viszonyunkra. Vizsgáljuk meg kapcsolatainkat, hol vagyunk mi bennük? Hol húzódik az a határ, ahonnan már Önmagunkat is háttérbe szorítjuk, hogy a másik szeretetét elnyerjük? A Kutya tanítása abban rejlik, hogy rámutat arra, hogy azt a Szeretetett, amelyre oly hőn vágyunk, ne másban keressük, hanem egyszerűen adjuk meg Önmagunknak. Az Éjszaka hullámvarázsban különösen fontos, hogy az elindult belső átalakításunkat ne akasszuk meg! A legnagyobb ajándék, amit a mostani időkben adhatunk magunknak, az az önmagunkra fordított idő, energia és szeretet. Mindaz, amit ez a hullámvarázs megbolygatott, megtisztított bennünk, azt ma töltsük fel a Szeretet energiával.

Mantra:
Harmonizálok a szeretet érdekében
Formálva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A teljesség galaktikus tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.

Meditáció: 
Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.

Megerősítés:
Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .