KIN 113* Vörös Szoláris Égenjáró* 05.26* Galaktikus Aktiváló Portálnap

113-ben-9A Vörös Kígyó Hullámvarázs 9. napjában járunk, melyet a Vörös Szoláris Égenjáró minősége kódol. A Szoláris napokat mindig áthatja egy cselekvési vágy, az a bizonyos utolsó hajrá a kiteljesedés előtt. A Kígyó Hullámvarázs szenvedélyes tüzében az Égenjáró ma a feltölt bennünket erővel és bátorsággal. Kíváncsiságától fűtve ma új utakra terel bennünket, ezzel újra mozgásba jönnek elakadt helyzeteink, kibogozódnak a lehetetlen helyzetek.

A mai nap arra kér, hogy hagyjuk hátra mindazokat a régi mintákat, működési metódusokat, melyeket eddig használtunk, hogy helyét valami új vehesse át. A Kígyó kreatív és ösztönös hullámvarázsában, mindezek csak eddig működhettek. Ez a nap a befelé való növekedésről szól. Tartsunk egy rövid önvizsgálatot, hogy életünk mely területén működünk még mindig csak félgőzzel, hol vannak még elakadásaink, blokkjaink. Az Égenjáró segít felismernünk ellenállásunk utolsó mentsvárait, kifogásait. Emiatt előfordulhat, hogy kissé feszültebbek, ingerültebbek leszünk ma. Itt lép be segítségként, a nap vezető energiája, a Vörös Hold, mely segít meghúzzuk érzelmi határainkat, hogy ne bonyolódjunk bele a felesleges lelki zsarolásokba, játszmákba. Lássuk meg és ismerjük fel, miért ragaszkodunk továbbra is a régi berögzült mintáinkhoz, hiedelmeinkhez. Engedjük, hogy a Hold elmossa belső félelmeinket, aggályainkat, így hozva el számunkra az érzelmi megtisztulást. Érezzük, és élvezzük, ahogy ezek a gátak átszakadnak és életenergiánk újra áramlásba kezd!  Tudatosítsuk, hogy az élet végtelen körforgásában semmi sem állandó, minden változik, átalakul. Éppen ezért haladnunk kell fejlődésünk útján. Gyűjtsük össze bátorságunkat és hagyjuk hátra minden ragaszkodást, berögzült gondolati sémát. Teremtsünk egyensúlyt a visszavonult remeteség és a külvilágban való tapasztalás között. Adjunk magunknak időt arra, hogy visszavonultan elmélkedjünk, meditáljunk, hogy később, innen feltöltődve, léphessünk ki bátran az ismeretlenbe. A mai nap arra biztat, hogy hagyatkozzunk ösztönös megérzéseinkre és ne féljünk feszegetni határainkat, mert ebben rejlik a kulcs céljainkhoz.

Mantra:
Pulzálok, hogy felderítsek,
Megvalósítva az éberséget.
Lepecsételem a tér kimenetét
A szándék szoláris tónusával,
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.

Meditáció:
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés:
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.