KIN 099* Kék Galaktikus Vihar* 05.12

viharKinézve az ablakon, máris látható, hogy a mai nap a Kék Galaktikus Vihar napja lesz. Tisztító esőjével, (az esetleges) viharos szélfúvással, ma eltakarítja előlünk az utat, hogy lendületet vehessünk. A Galaktikus tónussal ugyanis mindig együtt érkezik a mindenkori hullámvarázs Megvalósítási fázisa. Ma visszatérnek az előző hullámvarázs témái, mintegy emlékeztetőül, hogy sikerült-e elsajátítanunk a tanításait, úgy mint alázat, elengedés, belső béke. Ha jól emlékszünk, ma nagyot lendít rajtunk, épp úgy a hogyan a Vidámparkban tette a Szellemvasút. A hosszú, néha ijesztő út során, a kanyar előtt mindig berántja a kocsit, így továbbítva a következő állomásra.

Készüljünk fel a mai napra lélekben. Találjunk vissza belső erőközpontunkba, hogy ne érhessenek váratlanul a mai hatások. A mai nap vezető ereje a Kék Éjszaka, ez adhat pluszként egy melankólikus felhangot a mai napnak. Ne engedjünk neki, hisz tudjuk ennek a pozitív állapota a bőség, ami a Sárga Ember hullámvarázsban mindig jó jel! Ahogy a Vihartól már megszokhattuk, igen felkavaró nap előtt állunk, jobb lesz korán felvérteznünk magunkat, egy rövid meditációval, pozitív megerősítésekkel és alázattal. Ez bár lendületet nyújtó nap, inkább befelé hat, vagyis az igazi „action” az kifelé nem lesz látványos. (Mármint számunkra…) Idézzük fel az előző hullámvarázsban tanultakat és alkalmazzuk szaporán: Vagyis találjunk vissza belső erőközpontunkba és onnan töltekezzünk. Erősítsük meg hitünket és hagyjuk, hogy a Vihar tegye a dolgát; vigyen amit csak akar, hisz tudjuk mindez csak értünk van. A nagy egész nézve ennek most van itt az ideje. Ez most az átalakulás előtti letisztulás időszaka. Gondoljunk a Főnix madárra. Egy dolog csak állandó ebben a világban: A Változás! Minnél előbb el tudjuk ezt fogadni, annál nagyobbat lendít „kocsinkon” a rendszer. Szóval kapaszkodj és had szóljon! Mára igazán aktuális lesz: “Az élet nem arról szól, hogy a vihar elmúlását várjuk… sokkal inkább arról, hogy megtanuljunk táncolni az esőben.”

Legyen szép napotok!

Mantra:
Harmonizálok, hogy katalizáljak
Formálva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés:
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.