KIN 081* Vörös Elektromos Sárkány* 04.24

081-imix-3A Vihar hullámvarázs  első napján megismerhettük azokat a témákat, melyekkel dolgunk lesz tegnap mindazt ami hiányzik mindezek kiteljesedéséhez. Ma pedig az Elektromos tónussal, egy új szintre léphetünk, mely egyensúlyba hozza mindezt. A Sárkány mindig valami új kezdetét jelenti, valami elindul, új irányt vesz

A Sárkány, mint ősanyai minőség magában hordozza a biztonság, a bizalom kérdéskörét. Vajon képesek vagyunk e bízni a nagyobb tervben – abban, hogy minden okkal történik-, valamint, hogy bízunk e önmagunkban és képességeinkben? Nagyon fontos, hogy a mai napon figyeljünk ösztönös megérzéseinkre, és kövessük is ezt a belső hangot. Váljunk nyitottá, befogadóvá, és engedjük, hogy a mai nap, kivételesen rólunk szóljon. Használjuk ki a Sárkány gondoskodó energiáit és töltekezzünk fel életerejéből, hogy legyen erőnk átvészelni a Vihar hányattatásait. Fejezzük ma ki nyíltan környezetünk felé igényeinket és engedjük át magunkat a gondoskodásnak. Csináljuk azt, amihez ma kedvünk van, adjuk meg önmagunknak is azt a törődést és odafigyelést, melyet mindeddig másokra fordítottunk. Kérdezzük meg magunktól, mire van szükségünk igazán. Mi az, ami az új minőség, mely létezésünkhöz szükséges. Fogalmazzuk meg önmagunknak saját igényeinket, még akkor is, ha ezek elérhetetlennek tűnnek és engedjük, hogy a mindenség energiái „kipótolják” erőfeszítéseinket.

Mantra:
Aktiválok, hogy tápláljak
Megkötve a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.

Megerősítés: 
“Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
“Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.