KIN 078* Fehér Kozmikus Tükör* 04.21

078-etznab-13Elérkezett a Fehér Világáthidaló Hullámvarázs végnapja, melyen a Fehér Kozmikus Tükör minősége segít át bennünket. Az elmúlt napok eseményeinek tekintetében, úgy érzem, elmondható, hogy igen sok elengedésen és vagy lezárásokon vagyunk túl. Az Önálló Hold évének és a 10. Szoláris Sárkány hónapjának köszönhetően – és jól megérdemelten, – ez többnyire egyfajta sima „Flow” élményként zajlott le. Amennyiben nem tanúsítottunk ellenállást, az elmúlt 13 nap olyan változásokat és akár ugrásszerű szintlépéseket hozott életünkbe, melyekre már régóta nagy szükségünk volt. A Kozmikus tónusú napokon el kell raktározzunk az elmúlt napok tanulságait, megbékélni a múlttal és szeretettel elengedni. Csak és kizárólag az esszenciális lényeget vigyük át magunkkal a következő Hullámvarázsba. mely a Kék Vihar minőségeivel letisztítja és átalakítja minezt nekünk!

Az elmúlt napok hatására mára már letisztulnak, elcsendesednek az elmúlt időszak változásai, kicsit beindult a rendeződés. Lenyugodtunk. Kezd kialakulni az a belső nyugalom és stabilitás amire nagy-nagy szükségünk lesz a Vihar hullámvarázsában. Hagyjuk, hogy a dolgok a maguk ütemében épüljenek, haladjanak. Ne forszírozzunk semmit. De kissé előre szaladtam a Vihar Hullámvarázsba. Nem is csoda, hisz a Kozmikus tónusú napok már-már előre jelzik azon területeket, témákat melyekkel a következő hullámban foglalkoznunk KELL. Szóval Kozmikus Tükör: A Tükör az ítéletmentességet hozza életünkbe. Megtanít ÉSZLELNI nem csak látni; TUDNI nem csupán sejteni. Kedvenc film idézetem: „Tudtam én, csak nem sejtettem!” (Oscar) Épp ilyen napunk lesz ma… Telis-tele AHA élményekkel, felismerésekkel, melyek olykor lehetnek fájdalmasak is, ha túl sokáig áltattuk magunkat. Mindenkinek joga van a saját igazságához, mely semmivel sem valósabb, mint a miénk. Ismerjük fel Emberi mivoltunkat és tanulunk belőle! Ne ostorozzuk se magunkat, se a környezetünket. Engedjük meg magunknak az elfogadás és a megbocsátás felemelő érzését, hisz a Világáthidaló hullámvarázsban megjelenő Tükör minősége épp erre tanít. Tudatosítsuk, hogy a ma kiváltott az érzelmek belőlünk fakadnak; akár annak hiányától, vagy akár azért, mert még magunk előtt is titkoljuk, hogy az a dolog/érzés/viselkedési minta, bizony bennünk is megtalálható. Gyűjtsük be ezen információkat, dolgokat, hiányosságokat és a le nem zárt ügyeket. Ma eljött az idő, hogy ezeket szépen csomagba foglalva letegyük a holnap induló Vihar hullámvarázs küszöbére, hogy megszabaduljunk tőlük.

Mantra:
Kitartok, hogy visszatükrözzek
Túlhaladva a rendet
Lepecsételem a rend mátrixát
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.

Megerősítés:
“Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
“Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .