KIN 073* Vörös Galaktikus Égenjáró* 04.16

073-ben-8A mai nap a visszajelzéseké a megmérettetésé, hogy tudjuk e alkalmazni mindazt, amit eddig megtanultunk. Ma ugyanis visszatérnek az előző hullámvarázs témái, úgy, mint komfortzónánkból való kilépés, kitartás, más nézőpontok befogadása, stb. A Galaktikus tónus mindig egy visszacsatolás, hogy mindaz, amit eddig tettünk, és azok a döntések, amelyeket meghoztunk, elegendőek voltak-e ahhoz, hogy a Mindenség tovább lendítsen bennünket utunkon. Ha kevésnek bizonyul, lehetőséget kapunk a további gyarapodásra, ha viszont elértük azt a szintet, ahol a Mindenség össze tud velünk kapcsolódni, megtapasztalhatjuk a sikert és a könnyed tovább haladást.

A Világáthidaló hullámvarázsban megjelenő Égenjáró, ma segít elengednünk régi berögzült nézőpontjainkat azáltal, hogy elakadásainkat egy más szemszögből világítja meg. Kíváncsiságával kimozdít bennünket komfort zónánkból, így ma olyan döntéshelyzetekben találhatjuk magunkat, mely akár kissé kellemetlen is lehet, de ha emlékezünk az előző hullámvarázsban tanultakra, ma „csont nélkül” vesszük ezt az akadályt és utunkat siker kíséri. Amennyiben ragaszkodunk a hamis biztonságérzetünkhöz és hezitálunk, úgy ne várjunk ma sem más kimenetelt, mint amihez már hozzászokhattunk. Merjünk kilépni a megszokások hatalmából és új módszereket, kipróbálni. Legyen bátorságunk szembenézni a ma kapott visszajelzésekkel. Ahelyett, hogy kétségbe esnénk, vagy ostoroznánk magunkat, változtassunk. Ne engedjünk a kísértésnek, hogy visszahúzódjunk a remetelakunkba! Emlékezzünk, hogy a Csoda mindig a komfortzónánkon kívül történik. Az Égenjáró ma újfent bátorsággal tölt fel, hogy legyen merszünk kilépni az ismeretlenbe, ezzel is elősegítve bennünket utunkon. Engedjük el az aggodalmaskodást, a kifogásokat és fókuszáljunk a jelen pillanatára, hogy útmutatóra leljünk. Fogalmazzuk meg pontosan mit is szeretnénk elérni, és tudatosan határozzuk meg a következő lépéseket! Vegyük számba, hogy mi az, amit e cél érdekében el kell, hogy engedjünk Életünkből.
Mi kell ahhoz, hogy elérjük céljainkat? Egy, a Mindenség tervével is összecsengő célkitűzés, eltökéltség, információgyűjtés, hit és akarat, cselekvés, és nyitottság a visszajelzésekre… Ma egy ilyen nap lesz. Te mihez kezdesz a visszajelzésekkel?

Mantra:
Harmonizálok, hogy felderítsek
Formálva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.

Meditáció:
“Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés:
“A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.